Για πρώτη φορά μετά από σχεδόν 15χρόνια θα λειτουργήσουν οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΕ, κατά την τελευταία του συνεδρίαση (3/7), αποφάσισε να αποδεχτεί την πρόταση της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού για την δημιουργία σύγχρονου Προπονητικού Κέντρου για τα Αθλήματα της, στις κολυμβητικές εγκαταστάσεις του πρώην Ολυμπιακού Χωριού στους Θρακομακεδόνες.

ADVERTISING

Η ΓΓΑ, στην οποία ο ΟΑΕΔ έχει παραχωρήσει για 99 χρόνια τις εγκαταστάσεις, αναλαμβάνει την υποχρέωση να βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες εγκαταστάσεις και να αναγείρει χώρους φιλοξενίας (Ξενώνες) των αθλητών /τριών.

Από πλευράς ΚΟΕ, ορίστηκαν ως εκπρόσωποι της, στην υλοποίηση της πρότασης της ΓΓΑ, ο Γενικός της Γραμματέας Δημήτρης Σαρακατσάνης και ο Τεχνικός Σύμβουλος Νίκος Σπηλιωτόπουλος, οι οποίοι σε συνδυασμό με αντίστοιχους εκπροσώπους της ΓΓΑ, θα ασχοληθούν με τα τεχνικά ζητήματα και τις λεπτομέρειες οργάνωσης και διαμόρφωσης του Προπονητικού Κέντρου.

ADVERTISING

Η ΚΟΕ, αφενός ευχαριστεί την Πολιτεία για την πρωτοβουλία της και αφετέρου προσδοκά η εν λόγω πρόταση να προχωρήσει και να διαμορφώσει πράγματι ένα σύγχρονο και λειτουργικό Προπονητικό Κέντρο για τα Αθλήματα της.