ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Αγαπώ τον Αθλητισμό - Kids’ Athletics"

ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΟΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Με χαρούμενα πρόσωπα και παιδικά χαμόγελα γέμισε ξανά το Παναθηναϊκό Στάδιο με την επανέναρξη του προγράμματος «Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics» που υλοποιεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την ΕΘΝ.Ο.Α.

Με χαρούμενα πρόσωπα και παιδικά χαμόγελα γέμισε ξανά το Παναθηναϊκό Στάδιο με την επανέναρξη του προγράμματος "Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics" που υλοποιεί η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή με την ΕΘΝ.Ο.Α., σε συνεργασία με το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Το δημοτικό σχολείο από τις Λιβανάτες Φθιώτιδας, το 3o δημοτικό σχολείο Αθηνών και τα εκπαιδευτήρια Ι. Μ. Παναγιωτόπουλος, επισκέφτηκαν το Παναθηναϊκό Στάδιο και οι μαθητές συνάντησαν τους Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιους Πρωταθλητές, Βίκτωρα Μήτρου, Γιώργο Τζελίλη, Θωμά Μπίμη, Βαγγέλη Μυτάκη, Άγγελο Λεμάνη και Κωνσταντίνο Τσιγκαρά.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Γιώργος Αλικάκος ήταν στο Παναθηναϊκό Στάδιο και υποδέχθηκε τους μαθητές. Τους μίλησε για τις αξίες του αθλητισμού, τους ενθάρρυνε να βάλουν την άσκηση στη ζωή τους και τους απένειμε τα αναμνηστικά διπλώματα, για τη συμμετοχή τους στο πρόγραμμα.

Στο πρόγραμμα "Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics", τα παιδιά γνωρίζουν το μπάσκετ, το βόλεϊ και τον στίβο και στη συνέχεια ξεναγούνται στο Παναθηναϊκό Στάδιο και μαθαίνουν την ιστορία του. Η επίσκεψη καταλήγει στην αίθουσα με τις δάδες και τις αφίσες όλων των Ολυμπιακών Αγώνων της σύγχρονης εποχής.

Το πρόγραμμα "Αγαπώ τον Αθλητισμό – Kids’ Athletics" διεξάγεται με την πολύτιμη υποστήριξη των Ιδρυμάτων Σταύρος Νιάρχος και Παύλος & Αλεξάνδρα Κανελλόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ