ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά: Γίνονται εργασίες για τη βελτίωσή του

ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ EUROKINISSI

Η διοίκηση του ΕΑΚΝ Αγίου Κοσμά προχωρά σε έργα ώστε να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις για όσο χρόνο θα χρησιμοποιηθούν ακόμα από τους αθλητές.

Στο πλαίσιο του προγραμματισμού των εργασιών για την άρτια και ασφαλή λειτουργία των εγκαταστάσεων του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας Αγίου Κοσμά, η Επιτροπή Διοίκησης, για πρώτη φορά μετά από 16 χρόνια, έχει εκκινήσει τις διαδικασίες για την άμεση επισκευή των στεγών όλων των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Ήδη έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες στο κλειστό προπονητήριο Γυμναστικής, ενώ ταυτόχρονα αναβαθμίστηκε το επίπεδο άνεσης φωτισμού της εγκατάστασης.

Παράλληλα με τις παραπάνω εργασίες έχουν δρομολογηθεί όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την συντήρηση, επισκευή και προμήθεια κλιματιστικών μονάδων, τόσο των κλειστών προπονητηρίων όσο και του συγκροτήματος των ξενώνων που φιλοξενούνται οι αθλητές και οι προπονητές των εθνικών ομάδων και των αθλητικών σωματείων.

Τις προσεχείς ημέρες, πρόκειται να ξεκινήσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση των εξεδρών του ανοικτού προπονητηρίου στίβου, την τοποθέτηση σκιάστρων σε αυτές καθώς και του επαναχρωματισμού των υποστηρικτικών χώρων των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τις αθλήτριες, τους αθλητές και τους προπονητές που διαμένουν στους ξενώνες ενεργοποιείται ασύρματο δίκτυο (wifi) με ελεύθερη πρόσβαση που θα καλύπτει τους χώρους του συγκροτήματος των ξενώνων και των γραφείων διοίκησης του Ε.Α.Κ.Ν. Αγίου Κοσμά. Η παραπάνω παροχή θα επεκταθεί το επόμενο διάστημα και στους χώρους του κλειστού κολυμβητηρίου Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ» ικανοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των εθνικών ομάδων και των αθλητικών σωματείων που κάνουν χρήση της εγκατάστασης.

Επίσης, άμεσα θα προβούμε στην προμήθεια αθλητικού υλικού καθώς και στην επισκευή του ελαστικού τάπητα (ταρτάν) του προπονητηρίου στίβου και του τεχνητού χλοοτάπητα των γηπέδων ποδοσφαίρου ενώ επιπρόσθετα θα αναβαθμιστεί με όργανα μυϊκής ενδυνάμωσης το γυμναστήριο της ανοιχτής κολυμβητικής δεξαμενής Αγίου Κοσμά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ