ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Laureus Awards: Ο Πολυχρονίδης υποψήφιος για καλύτερος αθλητής στον κόσμο!

Laureus Awards: Ο Πολυχρονίδης υποψήφιος για καλύτερος αθλητής στον κόσμο!

Οι υποψηφιότητες για τον κορυφαίο αθλητή, την κορυφαία αθλήτρια, την κορυφαία ομάδα, αλλά και όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες των βραβείων Laureus, έγιναν γνωστές και ανάμεσά τους βρίσκεται και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Όπως συμβαίνει κάθε χρόνο περίπου τέτοια εποχή γίνονται γνωστές οι υποψηφιότητες για τον κορυφαίο αθλητή, την κορυφαία αθλήτρια, την κορυφαία ομάδα, αλλά και όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες των βραβείων Laureus.

Πρόκειται για τα κορυφαία αθλητικά βραβεία παγκοσμίως και όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό και μόνο η υποψηφιότητα σε αυτά αποτελεί τεράστια τιμητική διάκριση.

Στην κατηγορία των αθλητών με ειδικές ανάγκες βρίσκεται και ο σπουδαίος παραολυμπιονίκης Γρηγόρης Πολυχρονίδης. Ο αθλητής μύθος του Μπότσια της κατηγορίας BC3 στέφθηκε πρωταθλητής κόσμου στο Λίβερπουλ. Ο κάτοχος τεσσάρων μεταλλίων σε Παραολυμπιακούς Αγώνες (Πεκίνο, Λονδίνο, Ρίο), με Sports Assistant την Κατερίνα Πατρώνη, στον τελικό του ατομικού, νίκησε 6-5 τον Νοτιοκορεάτη Βον-Χο Γεόνγκ και κατέκτησε πανηγυρικά την πρώτη θέση.

Παράλληλα, κατέκτησε το χρυσό και στα ζευγάρια μαζί με τους Άννα Ντέντα και Κωνσταντίνο Μασούρα, ενώ ήταν πρώτος και στην παγκόσμια κατάταξη. Συνολικά, ολοκλήρωσε την χρονιά του όντας αήττητος και στους 20 αγώνες που έλαβε μέρος!

Συνυποψήφιοι του είναι η Ενριέτα Φαρκάσοβα (Σλοβακία - σκι), Ντίντε ντε Γκρούτ (Ολλανδία - τένις), Μπράιαν ΜακΚίβερ (Καναδάς - σκι), Οκσάνα Μάστερς (ΗΠΑ - σκι) και Μάρκους Ρεμ (Γερμανία - στίβος).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ