ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Επίσκεψη Συναδινού στο Κέντρο Εγγραφών του Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Επίσκεψη Συναδινού στο Κέντρο Εγγραφών του Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ"

Επίσκεψη του Γ.Γ.Α., Ιούλιου Συναδινού, στο Κέντρο Εγγραφών του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου "ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ".

Την στήριξή του προς το μεγαλύτερο και μαζικότερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας εξέφρασε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Ιούλιος Συναδινός, ο οποίος επισκέφθηκε το Κέντρο Εγγραφών του Stoiximan.gr 13ου Διεθνούς Μαραθωνίου «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ», στο Περίπτερο 10 της ΔΕΘ - HELEXPO.

Τον κ. Συναδινό και τον εντεταλμένο σύμβουλο της Γ.Γ.Α. Αλέξη Αδαμίδη υποδέχθηκαν εκ μέρους των διοργανωτών ο Γενικός Γραμματέας της Ο.Ε. Γιάννης Ποδιώτης, ο Ταμίας της Ο.Ε. Γιάννης Πανανάκης και ο Γενικός Διευθυντής Δρόσος Χριστόπουλος.

Μετά από μία εγκάρδια συνομιλία, στην οποία παρουσίασαν τα εντυπωσιακά στοιχεία που κάνουν μοναδική αυτή τη διοργάνωση με τον πολύπλευρο αθλητικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, περιβαλλοντικό, τουριστικό και ιστορικό χαρακτήρα, οι διοργανωτές προσέφεραν στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού μία αναμνηστική φανέλα της Αλεξανδρείου Φλόγας.

Κατά την ολοκλήρωση της επίσκεψής του στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, ο Γ.Γ.Α. Ιούλιος Συναδινός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο Διεθνής Μαραθώνιος ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' έχει καταξιωθεί πλέον στην συνείδηση του αθλητικού κόσμου και όλων των ανθρώπων στη Μακεδονία και στην Ελλάδα ως μία πολύ σημαντική αθλητική διοργάνωση. Εμείς ως Γ.Γ.Α. έχουμε πάντοτε τον Μαραθώνιο ‘ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ' υπό την αιγίδα μας, γιατί αποτελεί ένα πάρα πολύ σημαντικό εργαλείο αθλητικής ανάπτυξης αλλά και ευρύτερης οικονομικής ανάπτυξης και προώθησης της τοπικής κοινωνίας.

Είναι μία διοργάνωση που φέρνει χιλιάδες κόσμου στη Θεσσαλονίκη, διαπερνά ένα μήνυμα συνεργασίας, φίλαθλου πνεύματος και κυρίως συμμετοχής στη φυσική άσκηση και στον αθλητισμό. Αυτό θέλουμε εμείς, οι άνθρωποι να μάθουν να αθλούνται, να τρέχουν, να συμμετέχουν στον αθλητισμό και να έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Επομένως στεκόμαστε δίπλα σ' αυτό το γεγονός και ευχόμαστε τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία».

Ο Stoiximan.gr 13ος Διεθνής Μαραθώνιος «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» της Κυριακής 1 Απριλίου 2018, ο οποίος είναι αφιερωμένος στον Έλληνα Μαραθωνοδρόμο Στέλιο Κυριακίδη, διοργανώνεται από τον «ΜΕΑΣ Τρίτων», τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εθνικής Επιτροπής για την UNESCO, του ΣΕΓΑΣ και της AIMS, καθώς επίσης τελεί υπό την ευγενική υποστήριξη του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Παράλληλα υποστηρίζεται από το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, τους Δήμους Θεσσαλονίκης, Πέλλας, Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Χαλκηδόνας, Δέλτα και Κορδελιού - Ευόσμου, καθώς επίσης από πλήθος Θεσμικών Φορέων, Φορέων Υποστήριξης και Εθελοντικών Φορέων.

Οι δρομείς μπορούν να ενημερώνονται από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.alexanderthegreatmarathon.org και www.atgm.gr για τις διαδρομές του αγωνιστικού προγράμματος, την ιστορική διαδρομή Πέλλα-Θεσσαλονίκη του Διεθνούς Μαραθωνίου, η οποία πλαισιώνεται από τους Δρόμους Υγείας και Δυναμικού Βαδίσματος 10.000μ. και 5.000μ.. Παράλληλα με τη διοργάνωση, διεξάγεται και ο Δρόμος 1.000μ. Μαθητών Δημοτικών Σχολείων.

Θα είμαστε όλοι εκεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ