ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ

Μαραθώνιος Αθήνας: Αυτός είναι ο ύμνος που έγραψε ο Θεοφάνους

Μαραθώνιος Αθήνας: Αυτός είναι ο ύμνος που έγραψε ο Θεοφάνους

Ο Μαραθώνιος της Αθήνας έχει πλέον το δικό του ύμνο με τίτλο "Νενικηκαμέν" τον οποίο έγραψε ο συνθέτης Γιώργος Θεοφάνους και παρουσιάστηκε την ημέρα του αγώνα. (VIDEO)

Μία μελωδική έκπληξη περίμενε όσους βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής, 11 Νοεμβρίου 2018, στο Παναθηναϊκό Στάδιο, καθώς είχαν την ευκαιρία να ακούσουν από κοντά, σε πρώτη παγκόσμια παρουσίαση τον Ύμνο του Μαραθωνίου της Αθήνας του Αυθεντικού.

Ο δημοφιλής συνθέτης πολλών μεγάλων σύγχρονων επιτυχιών, Γιώργος Θεοφάνους, υπογράφει τον ύμνο του ΑΜΑ και τον προσφέρει εθελοντικά στον ΣΕΓΑΣ, τον διοργανωτή του σπουδαίου αυτού μαζικού δρομικού γεγονότος.

Δέκα λεπτά πριν τον τερματισμό του νικητή του Μαραθωνίου της Αθήνας για το 2018, στις 11.00, η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ υπό τη διεύθυνση του Τάσου Συμεωνίδη με σολίστες τον βαρύτονο Κύρο Πατσαλίδη, και την μεσόφωνο, Ινέζ Ζήκου και τη Χορωδία της ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ υπό τη διεύθυνση του Κωστή Κωνσταντάρα θα ερμήνευσαν τη σύνθεση του Γιώργου Θεοφάνους ενορχηστρωμένη από τον εξάρχοντα βιολιστή της Κρατικής Ορχήστρας Θεσσαλονίκης, Αντώνη Σουσάμογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ