ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολυμπιακός: Στο πλευρό ατόμων με νοητική υστέρηση

Ολυμπιακός: Στο πλευρό ατόμων με νοητική υστέρηση

Ο ερασιτεχνικός Ολυμπιακός δείχνει για ακόμα μία φορά το κοινωνικό του πρόσωπο, καθώς στέκεται στο πλευρό ατόμων με νοητική υστέρηση.

Σε μία όμορφη κίνηση προχωράει ο ερασιτεχνικός Ολυμπιακός, καθώς σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, τον Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Πειραιά και το ίδρυμα ''Μ. Κόκκορη" διοργανώνει στο "Μελίνα Μερκούρη" (10/4, 17:00) την αθλητική εκδήλωση "Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση".

Η δράση περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες για άτομα με νοητική υστέρηση, ενώ από τις 14:00 της Τετάρτης (10/4) ως την έναρξη του αγώνα βόλει της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού με την Θέτιδα Βούλας θα υπάρχει φιλανθρωπικό μπαζάρ.

Η εκδήλωση "Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση" εντάσσεται στο πρόγραμμα "Sports For Different Heroes" και διεξάγεται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη, της UNESCO Νοτίων Προαστίων, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή και της εταιρείας C.J.T..

Το δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Ο Ολυμπιακός σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά, τον Ο.Π.Α.Ν. Δήμου Πειραιά και το ίδρυμα ''Μ. Κόκκορη'' διοργανώνει την Τετάρτη 10 Απριλίου στις 17:00 την αθλητική εκδήλωση «Αθλητισμός και Άτομα με Νοητική Υστέρηση». Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Ευρωπαϊκού προγράμματος "Sports For Different Heroes" και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Διεύθυνσης Αθλητισμού Δήμου Νίκαιας - Αγ.Ι. Ρέντη, της UNESCO Νοτίων Προαστίων, του Εκπαιδευτικού Ομίλου Ξυνή και της εταιρείας C.J.T..

Η δράση αυτή θα λάβει χώρα στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» στο Ρέντη και περιλαμβάνει αθλητικές δραστηριότητες για τα άτομα με νοητική υστέρηση που φιλοξενούνται στο Ίδρυμα ''Μ. Κόκκορη'' με την συμμετοχή των Ακαδημιών Βόλεϊ και Χάντμπολ του συλλόγου.

Παράλληλα, τη μέρα της εκδήλωσης από τις 14:00 και μέχρι την έναρξη του αγώνα βόλεϊ "Ολυμπιακός - Θέτις Βούλας'' θα πραγματοποιηθεί στο φουαγιέ του γηπέδου φιλανθρωπικό Bazaar τα έσοδα του οποίου θα δοθούν στο Ίδρυμα «Μ. Κόκκορη»".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ