ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παναθηναϊκός: Κατεβάζει ψηφοδέλτιο ο Μαλακατές στις εκλογές του Ερασιτέχνη

Παναθηναϊκός: Κατεβάζει ψηφοδέλτιο ο Μαλακατές στις εκλογές του Ερασιτέχνη
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην έφορος του γυναικείου τμήματος βόλεϊ γυναικών του Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, θα κατεβάσει ψηφοδέλτιο στις εκλογές του Ερασιτέχνη που θα γίνουν την ερχόμενη Τρίτη (07/07).

Τουλάχιστον ένα ψηφοδέλτιο θα υπάρχει στις εκλογές του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού την ερχόμενη Τρίτη (07/07). Νέος υποψήφιος πρόεδρος θα είναι ο Τάκης Μαλακατές ο οποίος επί σειρά ετών υπήρξε έφορος του τμήματος βόλεϊ γυναικών.

Ήταν μέλος της απερχόμενης διοίκησης και προέρχεται από μία οικογένεια η οποία εδώ και περίπου 70 χρόνια υπάρχει στον Παναθηναϊκό.

Ο Τάκης Μαλακατές περίμενε τις εξελίξεις και αφού είδε ότι δεν υπήρξε άλλος υποψήφιος και υπό τον φόβο να οδηγηθεί ο σύλλογος στο Πρωτοδικείο αποφάσισε να κατέβει στις εκλογές. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να γίνουν περισσότερες λεπτομέρειες γνωστές σε σχέση με τους συνεργάτες του.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε κύκλος επαφών με παλαιούς παράγοντες του συλλόγου και μένει να φανεί ποιοι από αυτούς θα βρίσκονται στο ψηφοδέλτιο. Ήδη, έχουν ακουστεί πολλά ονόματα παλαιότερων παραγόντων του συλλόγου, ωστόσο περισσότερα αναμένεται να γίνουν γνωστά τη Δευτέρα.

Φυσικά, περιμένουμε να δούμε εάν θα είναι αυτό το μοναδικό ψηφοδέλτιο που θα υπάρξει στις εκλογές. Τα σενάρια που ακούγονται είναι αρκετά, ενώ να μην ξεχνάμε πως όποιος αναλάβει θα έχει στα χέρια του να διαχειριστεί το θέμα του Βοτανικού. Το θετικό για την επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού είναι πως τα χρέη που υπήρχαν έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Κατά τη διάρκεια της θητείας του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ρύθμισε και εξόφλησε τα χρέη ύψους 3,6 εκατομμυρίων που είχαν συσσωρευτεί κυρίως από τη διοίκηση του Μιχάλη Κίτσιου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ