Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απάντησε στον Ολυμπιακό τονίζοντας ότι οι ερυθρόλευκοι θέλουν να ανακηρυχθούν πρωταθλητές στα χαρτιά.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του Ολυμπιακου ήρθε και η απάντηση από την πλευρά του ΠΑΟΚ με φόντο πάντα τη συνέχεια των πρωταθλημάτων στα ερασιτεχνικά σπορ.

ADVERTISING

Το βόλεϊ γυναικών είναι εκείνο που βρίσκεται τώρα στο επίκεντρο με τον Γιώργο Καραμπέτσο να έχει στα χέρια του την καυτή πατάτα της απόφασης.

Από την μία μεριά βρίσκεται ο Ολυμπιακός που θέλει την ανακήρυξη πρωταθλητών όπου το επιτρέπει η βαθμολογία. Στην αντίπερα όχθη ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ δεν θέλουν ούτε να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα, ούτε να έχουμε πρωταθλητές.

Φυσικά, το βόλεϊ γυναικών είναι το πρώτο άθλημα στο οποίο θα έχουμε αυτή τη μονομαχία αφού αναμένεται να έχουμε τα ίδια και στο βόλεϊ των ανδρών.

ADVERTISING

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση του: "Σήμερα, Κυριακή του Παραλύτου, κατά το εκκλησιαστικό ημερολόγιο, βάλθηκαν κάποιοι να βιάσουν την κοινή λογική, ακόμα μία φορά, και, με τη γνωστή τους έπαρση και αμετροέπεια, διεκδικούν τίτλους, προτείνοντας κουτοπόνηρα τη διεξαγωγή των τελικών των πρωταθλημάτων, -ψαλιδίζοντας τα πλέι-οφς που προηγούνται-, γνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι εφικτό για λόγους υγειονομικής τάξης μέσα στους αγωνιστικούς χώρους.

Πίσω από αυτό, ουσιαστικά ψάχνουν την ανακήρυξη πρωταθλητών με αποφάσεις στα χαρτιά.

Ο ΠΑΟΚ, σεβόμενος την υγεία των αθλητών και αθλητριών τόσο από την πανδημία όσο και από τραυματισμούς λόγω της μακρόχρονης αγωνιστικής απραξίας, πρότεινε τη διακοπή των φετινών πρωταθλημάτων των ερασιτεχνικών αθλημάτων ως μη γενόμενα, χάνοντας με αυτό τον τρόπο δύο τίτλους που τους είχε "σφιχταγκαλιάσει".

Η ιστορία κρίνει ποιος πραγματικά σέβεται και προστατεύει τους αθλητές, την υγεία τους και την καριέρα τους.

Κύριος υπεύθυνος, όμως, είναι ο πολιτικός προϊστάμενος του αθλητισμού, ο οποίος αντί να πάρει μία απόφαση για όλα τα ερασιτεχνικά αθλήματα, αφού όλα βρίσκονται στον ίδιο παρονομαστή, πετάει το μπαλάκι στις ανά άθλημα Ομοσπονδίες, "σαλαμοποιώντας" κατά το δοκούν τις αποφάσεις, οδηγούμενοι στο κωμικοτραγικό φαινόμενο άλλα να αποφασίζει η μία Ομοσπονδία και άλλα η άλλη.

Για τον ΠΑΟΚ, πάντα, η υπερηφάνεια και η τιμή προηγούνταν της κατάκτησης μαστραπάδων.

Υ. Γ. 1: Μίλα μου για Βάλνερ...

Υ. Γ. 2: Μίλα μου, μίλα μου, μίλα μου..

Υ. Γ. 3: Όχι άλλο κάρβουνο...

Υ. Γ. 4: Δεν πειράζει, θα το συνηθίσουν και στο τέλος θα τους αρέσει κιόλας.

Υ. Γ. 5: Αναρωτηθήκανε ποτέ γιατί ο ΠΑΟΚ γεννάει οπαδούς μέσα από τους οπαδούς του και όχι από τους τίτλους του; Μήπως για τη λεβεντιά και την περηφάνια του;"