ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έτοιμη η ελληνική αποστολή για την Πιονγκτσάνγκ

Έτοιμη η ελληνική αποστολή για την Πιονγκτσάνγκ

Η ελληνική αποστολή είναι έτοιμη για τη συμμετοχή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκτσάνγκ. Πότε αγωνίζονται οι Έλληνες αθλητές.

Με την Τελετή Έναρξης όπου παραδοσιακά η Ελλάδα θα μπει πρώτη στο Ολυμπιακό Στάδιο στην παρέλαση των χωρών, ανοίγει αύριο στην Πιονγκτσάνγκ της Δημοκρατίας της Κορέας, η αυλαία των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων.

Σημαιοφόρος για την Ελλάδα θα είναι η Σοφία Ράλλη, στην τρίτη της συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, ενώ οι υπόλοιποι αθλητές είναι ο Απόστολος Αγγέλης, η Μαρία Ντάνου και ο Γιάννης Αντωνίου.

Στην PyeongChang βρίσκονται εκ μέρους της ΕΟΕ ο Πρόεδρος Σπύρος Καπράλος και ο Γενικός Γραμματέας Μανώλης Κολυμπάδης, ενώ στη Δημοκρατία της Κορέας είναι και ο Πρόεδρος της ΕΦΙΠ Μανώλης Κατσιαδάκης με την ιδιότητα του Γενικού Γραμματέα της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ξιφασκίας.

Και οι τρεις τους συνάντησαν την Αλεξία Παππά, η οποία έχει το ρόλο της πρέσβειρας της ΔΟΕ στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς και συγκεκριμένα ως αθλήτρια - καλλιτέχνης, στο πλαίσιο αντίστοιχου προγράμματος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, που έχει ως σκοπό να φέρει τους αθλητές πιο κοντά στην τέχνη.

Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς:

Δευτέρα 12/2 Σοφία Ράλλη Αλπικό Σκι, Γιγαντιαία τεχνική κατάβαση γυναικών

Τρίτη 13/2 Απόστολος Αγγέλης Δρόμοι Αντοχής, Ατομικό Σπριντ, ελεύθερη τεχνική

Τετάρτη 14/2 Σοφία Ράλλη Αλπικό Σκι, Τεχνική Κατάβαση

Πέμπτη 15/2 Μαρία Ντάνου Δρόμοι Αντοχής, 10χλμ ελεύθερη τεχνική

Παρασκευή 16/2 Απόστολος Αγγέλης Δρόμοι Αντοχής, 15χλμ ελεύθερη τεχνική

Κυριακή 18/2 Ιωάννης Αντωνίου Αλπικό Σκι, γιγαντιαία τεχνική κατάβαση ανδρών

Πέμπτη 22/2 Ιωάννης Αντωνίου Αλπικό Σκι, τεχνική κατάβαση ανδρών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ