ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Νικητής στο σύνθετο ο Χίρτσερ

Austria's Marcel Hirscher skis during the slalom portion of the men's combined at the 2018 Winter Olympics in Jeongseon, South Korea, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Luca Bruno)
Austria's Marcel Hirscher skis during the slalom portion of the men's combined at the 2018 Winter Olympics in Jeongseon, South Korea, Tuesday, Feb. 13, 2018. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Ο Αυστριακός, Μάρτσελ Χίρτσερ, ήταν ο μεγάλος νικητής στο σύνθετο του αλπικού σκι στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες αφού τερμάτισε πρώτος με χρόνο 2:06.52.

Η ώρα για να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και σε Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες έφτασε για τον Μάρτσελο Χίρτσερ. Ο Αυστριακός σκιέρ ήταν ο μεγάλος νικητής στο σύνθετο του αλπικού σκι.

Μπορεί μετά την κατάβαση να ήταν τρίτος πίσω από τον Τζάρεντ Γκόλντμπεργκ και τον Αλέξις Πιντουρό, όμως στο σλάλομ κατάφερε να καλύψει το χαμένο έδαφος εκμεταλλευόμενος και το λάθος του πρώτου.

Για την ακρίβεια ο Χίρτσερ ολοκλήρωσε την προσπάθεια του στην κατάβαση σε 1:20.56 και στο σλάλομ σε 45.96 και με συνολικό χρόνο 2:06.52 πήρε το χρυσό μετάλλιο. Δεύτερο ήταν ο Γάλλος Αλέξις Πιντουρο με 2:06.75 και τρίτος ο συμπατριώτης τους Βίκτορ Μουφάτ με 2:07.54.

Δείτε την πρώτη δεκάδα

Νικητής στο σύνθετο ο Χίρτσερ

Αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ