ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ανανεώθηκαν τα ελαφρά επαγγελματικά της Renault

Ανανεώθηκαν τα ελαφρά επαγγελματικά της Renault

Μετά την ανανέωση του Master το 2019, η Renault παρουσιάζει τα All-new Kangoo Van, All-new Express Van και τα νέα Trafic Kombi και Spaceclass.

Κι αν τα επιβατικά μοντέλα δίνουν όγκο πωλήσεων, ανεβάζοντας τον τζίρο των εταιρειών, τα ελαφρά επαγγελματικά, προσθέτουν κύρος και αξιοπιστία, χάρη στα πολλά χιλιόμετρα που διανύουν.

Η Renault, που αποτελεί ισχυρό παίκτη (και) στην κατηγορία των LCV, ελαφρών επαγγελματικών, διευρύνει και ανανεώνει τη γκάμα της, καθώς, περίπου δύο χρόνια μετά το λανσάρισμα του ανανεωμένου Master, εμφανίζει τα νέα Kangoo Van, Express Van, Trafic Kombi και Spaceclass.

Στα compact van, υπάρχει το Kangoo Van, ένα δυναμικό μοντέλο που εισάγει μια πλευρική πόρτα με μεγαλύτερο άνοιγμα, την οποία χαρακτηρίζει «Open Sesame by Renault», ενώ προσφέρει εξελιγμένες τεχνολογίες αλλά και ανέσεις για τους επιβάτες.

Ανανεώθηκαν τα ελαφρά επαγγελματικά της Renault

Το έτερο μοντέλο στην κατηγορία των compact van, το νέο Express Van, προσφέρει πλούσιους χώρους στη καμπίνα, εύκολη πρόσβαση χάρη στο μεγαλύτερο ύψος στην αγορά, αλλά και πολλές αποθηκευτικές του λύσεις.

Στη μεσαία κατηγορία των van, η Renault ενισχύει το Trafic με πιο μοντέρνα σχεδίαση και περισσότερες τεχνολογίες ασφαλείας για τις επιβατικές αλλά και τις επαγγελματικές του εκδόσεις.

Παράλληλα, η Renault επεκτείνει τις λύσεις και τις υπηρεσίες που είναι απόλυτα προσαρμοσμένες στις ανάγκες του επαγγελματία με την πλατφόρμα Renault Pro+. Με την υποστήριξη ενός Δικτύου 626 Renault Pro+ επιχειρήσεων και ενός ακόμα Δικτύου 400 Μετασκευαστών, εξασφαλίζει εξελιγμένες ψηφιακές λύσεις και εφαρμογές συνδεσιμότητας.

Επίσης, εντός του 2021, αναμένεται το νέο ηλεκτρικό Kangoo Van E-TECH Electric, που είναι εξοπλισμένο με μία μπαταρία 44 kWh, η οποία του εξασφαλίζει αυτονομία 265 χλμ.

Ανανεώθηκαν τα ελαφρά επαγγελματικά της Renault

Καταλήγοντας, η Renault, η οποία έχει εισέλθει στην υδρογονοκίνηση από το 2014, θα παρουσιάσει εντός του 2021 το Master Hydrogen. Με τη βοήθεια και της εταιρείας Plug Power, στόχος της Renault είναι μέχρι το 2030 να κατέχει το 30% της ευρωπαϊκής αγοράς των ελαφρών επαγγελματικών που κινούνται με υδρογόνο, προσφέροντας, παράλληλα, λύσεις επαναφόρτισης για ηλεκτρικούς και plug-in υβριδικούς στόλους οχημάτων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ