ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ελεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου από τη Ford

Ελεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου από τη Ford

Eξειδικευμένοι και έμπειροι τεχνικοί του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς, ελέγχουν ενδελεχώς το όχημα και ενημερώνουν, εκ των προτέρων, για την κατάστασή του.

Ο κλάδος της εμπορίας μεταχειρισμένων, είναι ιδιαίτερα ανθηρός στη χώρα μας, καθώς δεν έχουν όλοι οι υποψήφιοι αγοραστές αυτοκινήτου, τη δυνατότητα να πάρουν καινούργιο.

Κι επειδή συμβαίνουν πολλά με την ποιότητα των μεταχειρισμένων, ο έλεγχος πριν την αγορά, παίζει καθοριστικό ρόλο για την επιλογή.

Η Ford Motor Ελλάς, από την πλευρά της, παρέχει την υπηρεσία «Ελέγχου και Πιστοποίησης Ποιότητας Μεταχειρισμένου», μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας αναλυτικές πληροφορίες για την κατάσταση του οχήματος, αφού ολοκληρωθεί η δοκιμή στο δρόμο.

Ελεγχος και Πιστοποίηση Ποιότητας Μεταχειρισμένου από τη Ford

Συγκεκριμένα, ο υποψήφιος αγοραστής λαμβάνει πληροφορίες για την ημερομηνία κατασκευής, την ημερομηνία έναρξης εγγύησης, το ιστορικό επισκευών στο πλαίσιο της εργοστασιακής εγγύησης, το ιστορικό συντήρησης (μέσω του ψηφιακού αρχείου καταγραφής σέρβις), τα πραγματικά χιλιόμετρα που έχει διανύσει το αυτοκίνητο, τη χώρα πρώτης κυκλοφορίας, την ύπαρξη ανάκλησης σε εκκρεμότητα, τη μηχανική του κατάσταση και την κατάσταση του αμαξώματος

Παράλληλα, παρέχονται οφέλη και υπηρεσίες, μετά την αγορά, όπως η δυνατότητα επέκτασης της εγγύησης του οχήματος, ραντεβού για προγραμματισμένες συντηρήσεις και επισκευές, πλήρη γκάμα αξεσουάρ και υπηρεσία Οδικής Βοήθειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ