ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Ετοιμάζεται να τρελάνει κόσμο η πρώτη υβριδική McLaren

Η νέα υβριδική McLaren
Η νέα υβριδική McLaren Η ΝΕΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ MCLAREN

Η πρώτη υβριδική McLaren βασίζεται σε μια ολοκαίνουργια δομή από ανθρακονήματα, με προηγμένο πλαίσιο, V6 μοτέρ και ηλεκτρική αυτονομία.

Νέα δεδομένα και από τη McLaren, η οποία εισέρχεται στην εποχή της ηλεκτροκίνησης, με ένα supercar υβριδικής τεχνολογίας.

Το μοντέλο που δοκιμάζει εντατικά, καθώς θα παρουσιαστεί εμπορικά το πρώτο εξάμηνο του 2021, πρόκειται να τοποθετηθεί ανάμεσα στις GT και 720S και ουσιαστικά θα βάλει τέλος στην παραγωγή των μοντέλων Sports Series, που παρουσιάστηκαν το 2015 με την κυκλοφορία του 570S και ολοκληρώνονται με το GT4 620R.

Το πρώτο, υβριδικό supercar υψηλής απόδοσης (HPH) της McLaren Automotive, βασίζεται σε μια νέα δομή από ανθρακονήματα - McLaren Carbon Lightweight Architecture (MCLA), ειδικά βελτιστοποιημένη για υβριδικούς κινητήρες υψηλής απόδοσης και τεχνολογίες τελευταίας γενιάς. Η αρχιτεκτονική, αναβαθμίζει τις πρωτοποριακές τεχνολογίες ελαφρού πλαισίου της McLaren.

Η νέα υβριδική McLaren
Η νέα υβριδική McLaren Η ΝΕΑ ΥΒΡΙΔΙΚΗ MCLAREN

Σχεδιασμένο, εξελιγμένο και παραγόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο, στο υπερσύγχρονο τεχνολογικό κέντρο McLaren Composites (MCTC) ύψους 50 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας, στην περιοχή του Σέφιλντ, η ολοκαίνουργια ευέλικτη και πολύ ελαφριά δομή, θα υποστηρίξει την επόμενη γενιά υβριδικών supercars της McLaren, που θα κυκλοφορήσουν στην αγορά ερχόμενα χρόνια.

Επίσης, η βρετανική μάρκα ξεφεύγει σε κυβισμό κινητήρα, καθώς από τα V8 μοτέρ, 3.8lt ή και 4.0lt, που είχε στα μοντέλα της από το 2013, τώρα πηγαίνει σε έναν υψηλής απόδοσης υβριδικό κινητήρα, που έχει ως βάση έναν ολοκαίνουργιο κινητήρα εσωτερικής καύσης V6, που σύμφωνα με την εταιρεία, προσφέρει εκπληκτικά επίπεδα απόδοσης και δυνατότητα οδήγησης μεσαίου εύρους μόνο ηλεκτρικά (EV).

TAGS ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ