ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Η Toyota δημιουργεί νέα εταιρεία ολιστικής κινητικότητας στην Ευρώπη

Η Toyota δημιουργεί νέα εταιρεία ολιστικής κινητικότητας στην Ευρώπη

Η KINTO λειτούργησε στις αρχές του 2020 ως μια ειδική εταιρεία κινητικότητας, για να δείξει τη δέσμευση της εταιρείας να προσφέρει «πάντα καλύτερη κινητικότητα για όλους».

Η Toyota Motor Europe (TME) ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας της KINTO Europe GmbH, μιας εταιρείας περιορισμένης ευθύνης με έδρα στην Κολωνία της Γερμανίας. Η Toyota Financial Services Corporation (TFSC), Ιαπωνία, κατέχει το 51% των μετοχών της εταιρείας, ενώ το υπόλοιπο 49% ανήκει στην TME. Τόσο το TME όσο και το TFSC ανήκουν εξ ολοκλήρου στην Toyota Motor Corporation, με έδρα την Ιαπωνία.

Εκτός από δραστηριότητες Full Service Lease, η KINTO Europe GmbH θα παρέχει κι άλλες υπηρεσίες κινητικότητας με την επωνυμία KINTO που αναπτύχθηκαν από την Toyota, όπως συνδρομές αυτοκινήτων, κοινοχρησία αυτοκινήτων, ομαδοποίηση αυτοκινήτων και ποικίλες λύσεις, προσαρμοσμένες σε επιχειρήσεις, οργανισμούς, πόλεις και ιδιώτες.

Καθώς η Toyota βρίσκεται στη μετάβαση, από το να είναι απλά ένας κατασκευαστής αυτοκινήτων να μετατραπεί σε εταιρεία κινητικότητας, η KINTO πρωτοστατεί στον δρόμο για την ανάπτυξη της ευρωπαϊκής εταιρείας, προσθέτοντας νέες και καινοτόμες υπηρεσίες κινητικότητας στην βασική της δραστηριότητα κατασκευής, πώλησης αυτοκινήτων και παροχής εμπειριών προς τους πελάτες. Το ισχυρό ευρωπαϊκό δίκτυο λιανοπωλητών της Toyota θα συνεχίσει να παίζει βασικό ρόλο στη συνεχιζόμενη μετάβαση, από την ιδιοκτησία στην κατ’ απαίτηση χρηστικότητα.

«Το όραμά μας είναι να είμαστε ο προτιμώμενος πάροχος υπηρεσιών για κάθε ανάγκη κινητικότητας. Για το σκοπό αυτό, χτίζουμε τον δικό μας χάρτη πορείας, καθώς δεν υπάρχει απλώς προκαθορισμένη προσέγγιση. Είμαστε πεπεισμένοι ότι έχουμε μοναδικά πλεονεκτήματα και δυνατότητες που μας διαφοροποιούν από άλλους παίκτες στο χώρο της κινητικότητας, προτείνοντας μια πραγματικά διαφοροποιημένη γκάμα υπηρεσιών, από τη μίσθωση οχημάτων και τις συνδρομές έως και την κοινοχρησία αυτοκινήτων, σε μια κινητικότητα χωρίς περιουσιακά στοιχεία», αναφέρει ο Tom Fux, διευθύνων σύμβουλος KINTO Europe GmbH.

Στην Ευρώπη, η KINTO δραστηριοποιείται ήδη σε εννέα χώρες: Γερμανία, Ιταλία, Γαλλία, Ισπανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Δανία, Σουηδία, Νορβηγία, Πορτογαλία και επεκτείνεται γρήγορα.

Η KINTO θα προσφέρει έξι υπηρεσίες:

  • KINTO One - υπηρεσία μίσθωσης all-inclusive
  • KINTO Flex - ευέλικτη συνδρομητική υπηρεσία οχήματος
  • KINTO Share - υπηρεσίες κοινής χρήσης αυτοκινήτων, από εταιρικούς έως δημόσιους και οικιακούς πελάτες
  • KINTO Ride - υπηρεσία ευεξίας και χαλάρωσης
  • KINTO Join - εταιρική λύση ομαδοποίησης αυτοκινήτων για υπαλλήλους
  • KINTO Go - συντονιστικές υπηρεσίες όπως προγραμματισμός ταξιδιού, εισιτήρια για δημόσιες συγκοινωνίες και στάθμευση.

Όλες οι υπηρεσίες θα συμπληρωθούν από το KINTO Protect, μια σειρά προϊόντων ασφάλισης και εγγύησης που παρέχονται από την Toyota Insurance Services (TIS).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ