FORMULA 1

Ο Ρομέν Γκροζάν ξαναμπήκε σε μονοθέσιο με τα εγκαύματα στα χέρια του να συγκλονίζουν

Ο Ρομέιν Γκροζάν, πρώην οδηγός της Formula 1
Ο Ρομέιν Γκροζάν, πρώην οδηγός της Formula 1 2020 AP PHOTO/RICK RYCROFT

Στο φυσικό του περιβάλλον γύρισε ο Ρομέν Γκροζάν τρεις μήνες μετά από το ατύχημα στο Μπαχρέιν. Ο Γάλλος δημοσίευσε μερικές εικόνες, με τα σημάδια από τα εγκαύματα στα χέρια του να συγκλονίζουν.

Σχεδόν τρεις μήνες μετά από το φρικτό ατύχημα που είχε στο Μπαχρέιν, σχεδόν τρεις μήνες από τη σύγκρουση που διέλυσε τη Haas και λίγο έλειψε να τον σκοτώσει, ο Ρομέν Γκροζάν γύρισε στο φυσικό του περιβάλλον.

Ο Γάλλος οδηγός ξαναμπήκε σε μονοθέσιο, αυτή τη φορά όμως όχι σε μονοθέσιο της Formula 1 αλλά των Indy Cars. "Ο Φοίνικας είναι έτοιμος. Επιτέλους φοράω το κράνος που σημαίνει τόσα πολλά για εμένα. Η οικογένειά μου θα βρίσκεται αύριο μαζί μου, στο πρώτο μου τεστ με Indy Car. Το αντιλαμβάνεστε ότι είμαι πίσω στην πίστα σε λιγότερο από τρεις μήνες μετά από το Μπαχρέιν; Ευχαριστώ όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα" έγραψε ο Γκροζάν στον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Ρομέν Γκροζάν ξαναμπήκε σε μονοθέσιο με τα εγκαύματα στα χέρια του να συγκλονίζουν

Ο Γκροζάν είχε εγκλωβιστεί για αρκετά δευτερόλεπτα μέσα στη φωτιά, μέχρι να βγει από την Haas και να σωθεί χάρη στην πυρίμαχη στολή του. Παρόλα αυτά, υπέστη σοβαρά εγκαύματα στα άκρα, με τα σημάδια στα χέρια του να συγκλονίζουν, να του θυμίζουν αυτό που έζησε στο Μπαχρέιν και να του δείχνουν πως τα κατάφερε ενάντια σε όλα τα προγνωστικά.

Δείτε τη δημοσίευση του Ρομέν Γκροζάν:

Photo credits: 2020 AP Photo/Rick Rycroft

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ