FORMULA 1

Σάλος με απρεπές video του Νικίτα Μαζέπιν που έβαλε σε μπελάδες την Haas

Το μονοθέσιο της Haas στη Formula 1
Το μονοθέσιο της Haas στη Formula 1 TOLGA BOZOGLU/POOL VIA AP

Ο Νικίτα Μαζέπιν δημοσίευσε στο Instagram ένα απρεπές video, που έβαλε σε μεγάλους μπελάδες τη Haas. Απολογήθηκε άμεσα ο νεαρός πιλότος.

Ο Νικίτα Μαζέπιν είναι εδώ και μία εβδομάδα ο νέος οδηγός της Haas, για το 2021. Ο νεαρός πιλότος θα είναι ο ομόσταβλος του Μικ Σουμάχερ την ερχόμενη σεζόν, έχει όνειρα να αφήσει το "αποτύπωμά" του στη Formula 1, πριν καν ξεκινήσει όμως η καριέρα του στο κορυφαίο επίπεδο του μηχανοκίνητου αθλητισμού, έγινε διάσημος για λάθος λόγους.

Ο λόγος ένα απρεπές video που δημοσίευσε ως story στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με θύμα μία κοπέλα.

Πολύ γρήγορα, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις από χρήστες των social media, οι οποίοι του επιτέθηκαν. Το γεγονός πως "κατέβασε" το συγκεκριμένο video προφανώς και δεν ήταν αρκετό ως κίνηση, αφού είχε ήδη δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα στη Haas. Η αμερικανική εταιρεία έσπευσε να καταδικάσει τη συμπεριφορά του οδηγού της και να επισημάνει πως δεν συγχωρεί τέτοιες ενέργειες.

"Το γεγονός λύνεται ήδη εσωτερικά και δεν πρόκειται να υπάρξει κάποιο άλλο δημόσιο σχόλιο" επεσήμανε σχετικά η Haas.

Μετά απ' όλα αυτά, ο Νικίτα Μαζέπιν απολογήθηκε μέσω των social media, ζητώντας παράλληλα συγγνώμη για τα προβλήματα που έφερε στη Haas. "Υπόσχομαι ότι θα μάθω από αυτό" ανέφερε ως επιμύθιο.

Tolga Bozoglu/Pool via AP

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ