ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Στις 35.403 ευρώ το Ford Puma ST των 200 ίππων

Ford Puma ST
Ford Puma ST FORD

Στις εκθέσεις των καταστημάτων Ford βρίσκεται ήδη το νέο Puma ST. Εφοδιασμένο με τον κορυφαίο 3κύλινδρο κινητήρα 1.5L EcoBoost της Ford.

Η νέα δημιουργία της Ford Performance, το Ford Puma ST, βρίσκεται ήδη σε εκθέσεις των καταστημάτων Ford.

Χωρίς να στερείται χώρων και άμεσης, υπόσχεται έντονες συγκινήσεις στον δρόμο, καθώς τροφοδοτείται από τον κορυφαίο 3κύλινδρο κινητήρα 1.5L EcoBoost της Ford,ο οποίος αποδίδει ισχύ 200 ίππων και ροπή 320 Nm, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση στα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,7 δευτ.

Διαθέτει επιλέξιμα προφίλ οδήγησης και παρεμβάσεις στο πλαίσιο, με ειδικές ρυθμίσεις στον ημιάκαμπτο πίσω άξονα, τις αντιστρεπτικές δοκούς και τα αμορτισέρ. Το αποτέλεσμα είναι να διαθέτει κατά 25% ταχύτερη απόκριση στο σύστημα διεύθυνσης, ενώ προαιρετικά εξοπλίζεται με διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD), για καλύτερη πρόσφυση των τροχών μπροστά.

To Ford Puma ST εσωτερικά
To Ford Puma ST εσωτερικά FORD

Η νέα έκδοση ST ξεχωρίζει χάρη στους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και τις ζάντες 19 ιντσών, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν ενισχυμένα σπορ καθίσματα της Recaro με ανάγλυφο το λογότυπο ST. Ο χώρος αποσκευών διατηρείται στα 456 λίτρα, χάρη στο καινοτόμο Ford MegaBox και την έξυπνη εταζέρα που προσαρμόζεται στον όγκο των αποσκευών που μεταφέρετε.

Η κορυφαία έκδοση ST προφέρεται με 8 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. Κοστίζει 35.403 ευρώ και η αγορά του μπορεί να γίνει μέσω του προνομιακού χρηματοδοτικού προγράμματος, Ford Bonus.

Photo Credits: Ford

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ