EUROLEAGUE

Χωρίς Μίκι η Χίμκι στο ΣΕΦ, με ρόστερ-απογοήτευση στο φινάλε της σεζόν

ΜακΚόλουμ και Μίκι στον αγώνα της Χίμκι με την ΤΣΣΚΑ για την VTB League την σεζόν 2020/21
ΜακΚόλουμ και Μίκι στον αγώνα της Χίμκι με την ΤΣΣΚΑ για την VTB League VTB LEAGUE

Με ρεκόρ 4-29 και με ρόστερ ανάγκης θα μπει στο ΣΕΦ το βράδυ της Παρασκευής (9/4) η Χίμκι, καθώς ο Αντρέι Μάλτσεφ έχασε και τον Τζόρνταν Μίκι που βρισκόταν σε καταπληκτική κατάσταση εδώ και αρκετές εβδομάδες.

Με τους χειρότερους οιωνούς θα αποχαιρετήσει η Χίμκι τη EuroLeague το βράδυ της Παρασκευής (9/4), καθώς θα παραταχθεί με ένα πραγματικά αποκαρδιωτικό ρόστερ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για τον αγώνα της 34ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Σύμφωνα με τον υπηρεσιακό προπονητή Αντρέι Μάλτσεφ, η ομάδα της Μόσχας δεν θα έχει τον Τζόρνταν Μίκι στη σύνθεσή της (τραυματίστηκε στον αγώνα με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ), με αποτέλεσμα να μη διαθέτει ψηλό για να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες καθώς οι Ντέβιν Μπούκερ - Γκρεγκ Μονρό έχουν προ πολλού αποχωρήσει.

Ο Μίκι βρισκόταν σε καταπληκτική κατάσταση τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς σκόραρε 20άρες ενώ στο σύνολο της σεζόν έγραψε 15.6 πόντους, 5.8 ριμπάουντ και 16.5 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Η Χίμκι θα παραταχθεί με τους Έρικ ΜακΚόλουμ, Σεργκέι Καράσεφ, Βιάτσεσλαβ Ζάιτσεφ, Ιγκόρ Βιάλτσεφ, Σεργκέι Μόνια, Εβγκένι Βορόνοφ, Βλάντισλαβ Σαράποφ, Εβγκένι Βαλίεφ, Αντόν Πονκράσοφ, με ένα ρόστερ που θυμίζει ρόστερ άλλης διοργάνωσης.

Εκτός βρίσκεται και ο Αλέξι Σβεντ, ενώ έχουν αποχωρήσει (άλλοι επισήμως, άλλοι ανεπισήμως) οι Ντάιρις Μπέρτανς, Γιόνας Γερέμπκο, Ντέβιν Μπούκερ, Στέφαν Γιόβιτς, Γκρεγκ Μονρό, Γιάνις Τίμα και δεν υπολογίζονται οι Ιβάν Εβστιγκνέεφ, Νμίτρι Καντοσνίκοφ, Βλάντισλαβ Οντινόκοφ.

Θυμίζουμε πως η ομάδα της Μόσχας, η οποία έχει ρεκόρ 4-29, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, την ώρα που οι φήμες λένε πως οδεύει προς οριστική διάλυση μετά από το τέλος της τρέχουσας περιόδου.

TAGS EUROLEAGUE ΧΙΜΚΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ