ΙΣΠΑΝΙΑ

Η ACB ζήτησε από την ισπανική κυβέρνηση να επιτρέψει παρουσία 500 θεατών στους αγώνες

Ο Γουόλτερ Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης
Ο Γουόλτερ Ταβάρες της Ρεάλ Μαδρίτης EUROKINISSI

Η ACB με ανακοίνωσή της ζήτησε άδεια από την ισπανική κυβέρνηση για να διεξάγονται οι αγώνες του πρωταθλήματος με 500 φιλάθλους στο γήπεδο προκειμένου να μην καταστραφούν οικονομικά οι ομάδες.

Ο κορονοϊός εξακολουθεί να έχει τον πρώτο λόγο σε όλο τον κόσμο, ωστόσο η ACB ψάχνει τρόπους να σωθεί - οικονομικά - η σεζόν, στέλνοντας επιστολή στην κυβέρνηση, ζητώντας να χαλαρώσουν λίγο τα μέτρα.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή στην οποία φιλοξενείται δήλωση του Προέδρου της ACB, Αντόνιο Μαρτίν, η λίγκα ζητάει από την κυβέρνηση να δώσει άδεια προκειμένου οι αγώνες να διεξαχθούν παρουσία 500 φιλάθλων, παρέχοντας εγγυήσεις ασφαλείας.

Στην επιστολή, η ACB υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση είναι απαραίτητη για να μην καταστραφούν οικονομικά οι σύλλογη, ενώ αναφέρει ότι την ίδια στιγμή που απαγορεύεται η παρουσία φιλάθλων στους αθλητικούς χώρους, επιτρέπεται η παρουσία κόσμου σε θεατρικές παραστάσεις και κονσέρτα.

Μένει πλέον να φανεί ποια θα είναι η απάντηση της ισπανικής κυβέρνησης, σε μία περίοδο που το δεύτερο κύμα του κορονοϊού μοιάζει ακόμα πιο απειλητικό.

TAGS ΙΣΠΑΝΙΑ LIGA ENDESA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ