ΑΕΚ

Το μπασκετικό πρόγραμμα της ημέρας: Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της Χάποελ Χολόν

Ο Λάνγκφορντ δίνει το χέρι του στον Μορέιρα στο Λαύριο - ΑΕΚ
Ο Λάνγκφορντ δίνει το χέρι του στον Μορέιρα EUROKINISSI

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Χάποελ Χολόν (18:00) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας την νίκη που θα της εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για την ΑΕΚ. Η "Ένωση" αντιμετωπίζει στο Ισραήλ την Χάποελ Χολόν (18:00, τηλεοπτική μετάδοση από την ΕΡΤ 3 και LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 5η αγωνιστική του Basketball Champions League, ψάχνοντας την νίκη που θα της εξασφαλίσει την μαθηματική της πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Το έργο της ΑΕΚ είναι δύσκολο και γίνεται ακόμα δυσκολότερο λόγω των απουσιών των Μάρκους Σλότερ και Νίκου Ζήση. Οι "κιτρινόμαυροι" ωστόσο δεν έχουν άλλη επιλογή αν δεν θέλουν να έχουν άγχος την τελευταία αγωνιστική.

ΑΛΜΠΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ EUROLEAGUE

Δύο ώρες μετά τον αγώνα της ΑΕΚ είναι προγραμματισμένος ο αγώνας της Άλμπα Βερολίνου με την Μπασκόνια (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί θα παραταχθούν χωρίς τους τραυματίες Λιουκ Σίκμα, Μάρκους Έρικσον, Νιλς Γκιφάι και Πέιτον Σίβα, ξέροντας ότι το έργο τους είναι εξαιρετικά δύσκολο.

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ