ΑΕΚ

Απίστευτη ατυχία στην ΑΕΚ: Τραυματίστηκε (και) ο Μόουζες

Ο Μόουζες πεσμένος στο παρκέ του ΟΑΚΑ
Ο Μόουζες πεσμένος στο παρκέ του ΟΑΚΑ EUROKINISSI

Ο Κίνγσκλεϊ Μόουζες προστέθηκε στη (μακρά) λίστα των τραυματιών για την ΑΕΚ, αφού γύρισε άσχημα τον αριστερό του αστράγαλο στο 38' του αγώνα με την Στρασμπούρ.

Η ΑΕΚ κέρδισε εντός έδρας την Στρασμπούρ (77-68) για την 3η αγωνιστική της φάσης των "16" του Basketball Champions League, πλην όμως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δεν το πανηγυρίσει όσο ήθελε.

Κι αυτό γιατί στο 38' της αναμέτρησης είδε (και) τον Κίνγκσλεϊ Μόουζες να τίθεται νοκ άουτ λόγω προβλήματος τραυματισμού. Ο μοναδικός υγιής ξένος ψηλός που είχε στη διάθεσή του (σ.σ.: ο Γιανίκ Μορέιρα και ο Μάρκους Σλότερ θα λείψουν για αρκετές βδομάδες ακόμη, ενώ ο Γιόνας Ματσιούλις δεν έχει γυρίσει από τη Λιθουανία) έκανε τη διείσδυση και πάτησε στο πόδι του αντιπάλου του, με αποτέλεσμα να γυρίσει άσχημα τον αστράγαλό του.

Είναι χαρακτηριστικό πως δεν μπορούσε να πατήσει καλά, αποχωρώντας από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος. Αυτό που μένει να φανεί είναι το διάστημα απουσίας του, αν και κρίνοντας από την πρώτη εικόνα, μοιάζει πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με την Στρασμπούρ στο Rhenus Sport.

TAGS ΑΕΚ BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ