ΑΕΚ

ΑΕΚ - Περιστέρι 86-71: Άνετη, φιλική νίκη με Μέικον - Μορέιρα

Ο Ντάριλ Μέικον με τη φανέλα της ΑΕΚ
Ο Ντάριλ Μέικον με τη φανέλα της ΑΕΚ EUROKINISSI

Η ΑΕΚ επικράτησε εύκολα του Περιστερίου 86-71, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο κλειστό Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Κορυφαίοι για την Ένωση οι Μέικον και Μορέιρα, οι οποίοι πέτυχαν από 17 πόντους.

Η ΑΕΚ και το Περιστέρι διασταύρωσαν τα ξίφη τους, σε ένα φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων. Η Ένωση ήταν αυτή που χαμογέλασε, αφού επικράτησε 86-71, έχοντας σε πολύ καλό βράδυ τους Ντάριλ Μέικον και Γιανίκ Μορέιρα οι οποίοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι έχοντας από 17 πόντους ο καθένας.

Το παιχνίδι είχε εξ αρχής έναν πρωταγωνιστή, αφού οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, παρά τις απουσίες των Λίνου Χρυσικόπουλου, Δημήτρη Κατσίβελη, Γιόνας Ματσιούλις, Μάρκους Σλότερ και Κίνγκσλεϊ Μόουζες, οι οποίοι έλειπαν για να βοηθήσουν τις εθνικές ομάδες τους, ενώ απουσίαζε και Νίκος Γκίκας ο οποίος είναι τραυματίας.

Το Περιστέρι προσπάθησε στο πρώτο μέρος να είναι όσο μπορεί ανταγωνιστικό, κράτησε χαμηλά τη διαφορά και το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου να έχει το προβάδισμα με +9 (53-44). Από εκεί και πέρα, οι Μέικον και Μορέιρα άρχισαν να ευστοχούν συνεχώς για την Ένωση, με αποτέλεσμα να ανέβει η διαφορά και να πάρουν την νίκη (86-71).

Για το Περιστέρι, που ο Γιάννης Μπουρούσης έμεινε εκτός διότι ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, ο Πέτεγουεϊ ήταν ο μόνος που προσπαθούσε, καθώς ολοκλήρωσε το ματς έχοντας 15 πόντους.

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Μέικον 17, Μορέιρα 17, Λοτζέσκι 10, Ζήσης 9, Λάνγκφορντ 8, Γόντικας 8, Γιάνκοβιτς 8, Μαυροειδής 6, Ρογκαβόπουλος 3

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Μανωλόπουλος): Γκουτιέρες 8, Πέτεγουεϊ 15, Μακλέιν 7, Τζόουνς 14, Γούνταρντ 10, Σκορδίλης 5, Βασιλόπουλος, Κρόκετ 6, Μάντζαρης 7

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ