ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πληρώθηκαν δύο μισθοί στους παίκτες

Ο Λάνγκφορντ με τον Ματσιούλις και τον Λοτζέσκι σε αγώνα της ΑΕΚ για τη Stoiximan Basket League
Ο Λάνγκφορντ με τον Ματσιούλις και τον Λοτζέσκι EUROKINISSI

Η ΑΕΚ κατέβαλε σήμερα (30/3) δύο μισθούς στους παίκτες της, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που την ήθελαν να τακτοποιούσε μέρος των οφειλών. Παραμένει εκτός ομάδας ο Ρογκαβόπουλος.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος άνοιξε τον ασκό του Αιόλου με το εξώδικο που έστειλε στην ΑΕΚ ζητώντας τις οφειλές που υπάρχουν στο πρόσωπο του (ήταν ένας εξ αυτών που είχε κινηθεί με αυτό τον τρόπο, αλλά ο μοναδικός που έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας), με αποτέλεσμα να γίνει γνωστό οτι υπήρχαν καθυστερήσεις στην "Ένωση". Το πρόβλημα ωστόσο φαίνεται ότι διευθετήθηκε.

Η "Ένωση" κατέβαλλε σήμερα (30/3) δύο μισθούς στους παίκτες της, μένοντας πιστή στην δέσμευσή της προς αυτούς, αφού είχε διαμηνύσει ότι θα προχωρούσε σε αυτή την κίνηση μέσα στην εβδομάδα, όταν και θα λάμβανε τα χρήματα από το κράτος και το τηλεοπτικό συμβόλαιο με τον ΕΣΑΚΕ. (περίπου 300.000 ευρώ)

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος παραμένει πάντως εκτός ομάδας, με την "Ένωση" να ξεκαθαρίζει ότι αυτό συμβαίνει για αγωνιστικούς λόγους. Πάντως ο 21χρονος φόργουορντ δεν βρέθηκε στη λίστα με τους παίκτες που πληρώθηκαν, κάτι που δείχνει και τις προθέσεις της ΑΕΚ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ