ΑΕΚ

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο ο Λιμνιάτης για αντί-Παπαθεοδώρου

Ο Γιώργος Λιμνιάτης
Ο Γιώργος Λιμνιάτης EUROKINISSI

Ο Γιώργος Λιμνιάτης είναι ο άνθρωπος στον οποίο στρέφεται η ΑΕΚ για την αντικατάσταση του Ηλία Παπαθεοδώρου και δεν αποκλείεται μέσα στην μέρα να υπάρξουν εξελίξεις.

Οι υποχρεώσεις τρέχουν στην ΑΕΚ, η οποία μία μέρα μετά απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου οφείλει να ψάξει άμεσα τον αντικαταστάτη του, με τον Γιώργο Λιμνιάτη να εξακολουθεί να βρίσκεται σε πρώτο πλάνο.

Ο μέχρι πρότινος βοηθός του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι ένας άνθρωπος κοινής αποδοχής, αφού τον τελευταίο 1.5 χρόνο έχει δείξει εξαιρετικά δείγματα. Πάνω από όλα όμως ξέρει πρόσωπα και καταστάσεις, με την ΑΕΚ να έχει άμεση ανάγκη από έναν άνθρωπο που γνωρίζει την ομάδα, αφού την Τετάρτη (14/4) έρχεται ο κρίσιμος αγώνας με τον Προμηθέα στην Πάτρα για την Stoiximan Basket League και δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο.

Η ΑΕΚ θα έχει σήμερα (11/4) συζήτηση με τον Έλληνα τεχνικό και οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα, ενώ αυτό που μένει είναι να ξεκαθαριστεί το πλαίσιο της πρότασης που θα γίνει. Αν θα γίνει πρόταση δηλαδή ώστε απλώς να ολοκληρωθεί η σεζόν ή αν θα υπάρξει προοπτική για μακροχρόνια συνεργασία.

Σε περίπτωση που ο έμπειρος τεχνικός αρνηθεί, τότε η "Ένωση" θα υποχρεωθεί να εξετάσει τις επόμενες επιλογές της, σε μία προσπάθεια να βρεθεί άμεσα λύση.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ