ΕΛΛΑΔΑ

Αλλαγές στο πρόγραμμα του Κυπέλλου λόγω της αναβολής του Παναθηναϊκός - Περιστέρι, σε νέα ώρα το Λαύριο - ΑΕΚ

Ο Νίκος Ζήσης σε αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ την σεζόν 2020/21
Ο Νίκος Ζήσης σε αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ την σεζόν 2020/21 EUROKINISSI

Η ΕΟΚ ενημέρωσε ότι άλλαξε το πρόγραμμα του Κυπέλλου λόγω της αναβολής του Παναθηναϊκός - Περιστέρι, με σημαντικότερη αλλαγή αυτή της ώρας του αγώνα Λαύριο - ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένος για την Τετάρτη (10/2).

Τα νέα δεδομένα που προέκυψαν στο Κύπελλο Ανδρών μετά την αναβολή του Παναθηναϊκός - Περιστέρι λόγω των κρουσμάτων κορονοϊού στους "πράσινους" οδήγησαν την ΕΟΚ στην απόφαση να αλλάξει και το πρόγραμμα των προημιτελικών της διοργάνωσης, όπως και του ημιτελικού και του τελικού.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν η Ομοσπονδία, ο αγώνας του Λαυρίου με την ΑΕΚ που είναι προγραμματισμένος για αύριο άλλαξε ώρα και μεταφέρθηκε από τις 17:00 στις 20:00 για τηλεοπτικούς λόγους (ο αγώνας Ηρακλής - ΠΑΟΚ θα διεξαχθεί κανονικά αύριο στις 17:00 όπως ήταν προγραμματισμένος), ενώ παράλληλα τονίστηκε ότι ο προημιτελικός του Παναθηναϊκού με το Περιστέρι, καθώς και ο ημιτελικός ανάμεσα στον νικητή αυτού του ζευγαριού και του Λαύριο - ΑΕΚ και ο τελικός θα οριστούν σε νέα ημερομηνία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Σας ενημερώνουμε ότι, για τηλεοπτικούς λόγους και μετά από συμφωνία των δύο ομάδων, ο αγώνας Λαύριο-ΑΕΚ για τους προημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών της 10/02/2021 αντί ώρας 17.00, θα διεξαχθεί στις 20.00 στο κλειστό γυμναστήριο Λαυρίου και θα μεταδοθεί από την ΕΡΤ3.

Ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των προημιτελικών αγώνων Ηρακλής-ΠΑΟΚ και Κολοσσός Ρόδου-Προμηθέας Πάτρας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 20.00 με τηλεοπτική κάλυψη από την ΕΡΤ3.

Ο προημιτελικός αγώνας Παναθηναϊκός – Περιστέρι και ο ημιτελικός ανάμεσα στους νικητές των αγώνων Παναθηναϊκός-Περιστέρι και Λαύριο-ΑΕΚ, καθώς και ο τελικός της διοργάνωσης θα ορισθούν εκ νέου".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΛΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ