Εναν πολύ αθλητικό ψηλό με έφεση στο μπλοκ ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (26/6) το Λαύριο. Τον είχε επιλέξει και ο Φώτης Κατσικάρης στο τέλος της σεζόν 2017/18 στην Τενερίφη.

Την ευκαιρία να φτιάξει το όνομά του στο ανταγωνιστικό ελληνικό πρωτάθλημα θα έχει ο Τάι Οντιάσε, ο 23χρονος ύψους 2μ.06 ψηλός που έπαιξε τα τελευταία τέσσερα χρόνια στο Πανεπιστήμιο Illinois - Chicago και ανακοινώθηκε το απόγευμα της Τρίτης (26/6) από το Λαύριο του Χρήστου Σερέλη.

ADVERTISING

Η ομάδα της νότιας Αττικής επένδυσε στο εκρηκτικό ταλέντο και τα αθλητικά προσόντα του Οντιάσε, που στις τρεις τελευταίες χρονιές του στο NCAA είχε 3.2, 2.9 και 3.1 κοψίματα αντίστοιχα. Προσπάθησε φέτος να πείσει τους παράγοντες των 30 franchise του ΝΒΑ να τον επιλέξουν στο Draft, δούλεψε μπροστά στα μάτια των ανθρώπων των Golden State Warriors και των Charlotte Hornets, όμως δεν τα κατάφερε. Πέρυσι είχε 9.3 πόντους με 57% στα δίποντα και 64% στις βολές, μαζί με 5.6 ριμπάουντ και 3.1 μπλοκ ανά 25.2 λεπτά συμμετοχής.

ADVERTISING

Αμέσως μετά το τέλος της κολεγιακής χρονιάς, ο Οντιάσε έπαιξε σε τέσσερις αγώνες με την φανέλα της Τενερίφης του Φώτη Κατσικάρη στην Liga Endesa και είχε 4.5 πόντους, 1.3 ριμπάουντ και 1 κόψιμο ανά μόλις 9.3 λεπτά συμμετοχής.