ΤΟΥΡΚΙΑ

Αναντολού Εφές: Κέρδισε, αλλά ο Αταμάν προβληματίζεται

Ο Εργκίν Αταμάν σε αγώνα της EuroLeague
Ο Εργκίν Αταμάν είναι ανήσυχος σε αγώνα της EuroLeague EUROKINISSI

Η Αναντολού Εφές έκανε το 5/5 στη BSL, αλλά η νίκη δεν συνοδεύτηκε από χαμόγελα. Προβληματισμένος ο Εργκίν Αταμάν λόγω των πολλών τραυματισμών, εν αναμονή της επανένταξης του Σέιν Λάρκιν.

Η Αναντολού Εφές επιβλήθηκε εκτός έδρας της Μπεσίκτας (81-74), έκανε το 5/5 στη BSL, αλλά μόνο χαμόγελα δεν έφερε το παιχνίδι στους μπλε. Οι συνεχόμενοι τραυματισμοί, οι πολλές απουσίες και ο κακός ρυθμός που έχει η Αναντολού Εφές σε επίθεση και άμυνα είναι προβλήματα που ψάχνουν λύση, με τον Εργκίν Αταμάν να εκφράζει τη δυσαρέσκειά του μετά το φινάλε της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της τουρκικής ομάδας δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για κάποια πράγματα που αφορούν στην ομάδα του. "Έχουμε πολλά προβλήματα, δεν μπορούμε να παίξουμε καλά. Ο Σέιν Λάρκιν ήρθε στην Κωνσταντινούπολη σήμερα το απόγευμα, κι αύριο θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αν είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, τότε θα ταξιδέψει με την αποστολή" ανέφερε αρχικά και προσέθεσε:

"Έχουμε πολλούς τραυματισμούς. Ο Ντόγκους Μπαλμπάι είναι εκτός, ο Τολγκά Γκετσίμ και ο Σερτάτς Σανλί είναι τραυματίες, ο Κρούνοσλαβ Σιμόν το ίδιο. Ο Τζέιμς Άντερσον πονάει. Γι αυτό δεν μπορούμε να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας και να παίξουμε καλά. Δεν είμαι ικανοποιημένος από την απόδοσή μας".

Όπως γίνεται σαφές, μέσα σε τρεις ημέρες, η Αναντολού Εφές καλείται να βρει απαντήσεις σε πολλά διαφορετικά ζητήματα, πριν αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό επί ελληνικού εδάφους.

Τα δεκάλεπτα: 17-20, 34-40, 54-61, 74-81.
ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ (Αταμάν): Μπομπουά 8, Σαϊμπίρ 2, Γκαζί 5 (1), Μοερμάν 18 (3 τρίποντα, 6 ριμπάουντ), Τουντσέρ 6 (3/11 σουτ, 9 ασίστ), Πλάις 12 (6/6 δίποντα, 9 ριμπάουντ), Μίτσιτς 18 (1 τρίποντο, 6 ασίστ), Ντάνστον 12 (10 ριμπάουντ).
Ομαδικά στατιστικά - Αναντολού Εφές: 30/51 δίποντα, 5/16 τρίποντα, 6/8 βολές, 42 ριμπάουντ (26+16), 19 ασίστ, 12 λάθη, 8 κλεψίματα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΤΟΥΡΚΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ