ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ

Αναβάλλεται το ΑΕΚ - Προμηθέας

Ο Τζέικομπ Γουάιλι με τον Δημήτρη Αγραβάνη
Ο Τζέικομπ Γουάιλι με τον Δημήτρη Αγραβάνη EUROKINISSI

Τα τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα οδηγούν στην αναβολή του αγώνα του Σαββάτου (14/11) με την ΑΕΚ. Οι Πατρινοί περιμένουν ενημέρωση από τη EuroLeague για το αυριανό ματς με την Τρέντο.

Τα τέσσερα νέα κρούσματα κορονοϊού στον Προμηθέα και τα συνολικά οκτώ που έχει πλέον η ομάδα της Πάτρας, οδηγούν στην αναβολή του σαββατιάτικου αγώνα με την ΑΕΚ (14/11), χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα προκύψουν και νέα προβλήματα την επόμενη εβδομάδα ενώ αναμένεται ενημέρωση από τη EuroLeague για το αυριανό ματς με την Τρέντο για το EuroCup.

Η ιταλική ομάδα ταξίδεψε στην Πάτρα, ο Προμηθέας ζήτησε την αναβολή του αγώνα και η EuroLeague εξετάζει αυτή την ώρα το αίτημα, ενώ ο ΕΣΑΚΕ προχώρησε στην αναβολή του ματς με την ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος που ήταν προγραμματισμένος για τις 19:30 του Σαββάτου.

Μέχρι στιγμής ο Προμηθέας δεν έχει παίξει απέναντι στο Λαύριο (εκτός έδρας), τον Παναθηναϊκό (εντός έδρα), τη Λάρισα (εκτός έδρας) και δεν θα παίξει ούτε με την ΑΕΚ (εκτός έδρας), ενώ στο EuroCup έχει αναβληθεί η εκτός έδρας αναμέτρησή του με την Τσεντεβίτα Ολίμπια στη Λουμπλιάνα.

TAGS ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ EUROCUP ΑΕΚ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΚΟΡΟΝΟΪΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ