ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ

Αντετοκούνμπο για φανέλα Ζάιον: "Εφαγα τεχνική και πρόστιμο 2000 δολαρίων, θα την πουλήσω"

Αντετοκούνμπο για φανέλα Ζάιον: "Εφαγα τεχνική και πρόστιμο 2000 δολαρίων, θα την πουλήσω"

Να ρεφάρει τα πρόστιμα από τις τεχνικές ποινές θέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, γι' αυτό και συλλέγει φανέλες από αντιπάλους του φέτος. Αυτό είπε μετά από το ματς με τους Πέλικανς, λέγοντας φυσικά πως κάνει πλάκα.

Πριν από μερικές ημέρες, οι Μπακς διέλυσαν τους Τίμπεργουλβς, όμως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δέχθηκε μια τεχνική ποινή (επειδή κοίταξε τον Καρλ-Άντονι Τάουνς μετά από poster κάρφωμα) και είδε 2000 δολάρια να φεύγουν από τον λογαριασμό του με προορισμό το ΝΒΑ.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής η ομάδα του Μιλγουόκι υποδέχθηκε και νίκησε τους Πέλικανς, με τον Greek Freak να παίρνει στο τέλος τη φανέλα του Ζάιον Γουίλιαμσον και να εξηγεί τον λόγο γι' αυτή την κίνησή του: "Συλλέγω φανέλες φέτος, κατάλαβα ότι έχουν μεγάλη αξία. Όταν δέχομαι τεχνική ποινή και πρέπει να πληρώσω 2000 δολάρια, παίρνω μια φανέλα για να την πουλήσω στο μέλλον για κάτι περισσότερο και να ισορροπήσω. Ή μπορεί και να τη δώσω στα παιδιά μου και να την πουλήσουν. Εντάξει, κάνω πλάκα, απλώς συλλέγω μερικές εμφανίσειςγια πλάκα".

TAGS ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ ΜΙΛΓΟΥΟΚΙ ΜΠΑΚΣ NBA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ