NBA

Αντετοκούνμπο: "Όταν αρχίσουμε να ρολάρουμε, τότε όλοι θα νιώσουμε καλά"

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κάνει δηλώσεις PRINTSCREEN

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δήλωσε μετά την νίκη των Μπακς επί των Θάντερ ότι στόχος των Μπακς παραμένει να χτίσουν καλές συνήθειες, προσθέτοντας πως όταν ρολάρει η ομάδα όλοι θα νιώσουν καλύτερα.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο οδήγησε τους Μπακς στην νίκη με 98-85 επί των Θάντερ, πραγματοποιώντας ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση. Μετά το παιχνίδι πάντως παρέμεινε ψύχραιμος, τονίζοντας ότι το Μιλγουόκι απλώς έκανε την δουλειά του, σπάζοντας ένα σερί 5 ηττών.

"Νιώσαμε καλά που νικήσαμε. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να χτίζουμε καλές συνήθειες" δήλωσε αρχικά ο σταρ των Μπακς, για να προσθέσει: "Είτε νικάμε είτε χάνουμε πρέπει να μένουμε πιστοί στο πλάνο μας. Το πλάνο είναι να χτίσουμε καλές συνήθειες και να ανταποκρινόμαστε παιχνίδι με το παιχνίδι. Όταν αρχίσουμε να ρολάρουμε, τότε θα νιώθουμε όλοι καλά".

Αναφερόμενος στην άνοδο του Ντι Τζέι Όγκαστιν στην βασική πεντάδα, ο Γιάννης τόνισε: "Ο Ντι Τζέι απελευθέρωσε εμένα και τον Μίντλετον, επειδή είχαμε ακόμα έναν πόιντ γκαρντ στο παρκέ να δημιουργεί. Οι αναπληρωματικοί μας βοήθησαν επίσης πολύ, βγάζοντας ενέργεια, όπως ο Θανάσης".

Στην συνέχεια ο Αντετοκούνμπο πρόσθεσε με νόημα: "Όταν βγαίνει το πλάνο μας τότε κερδίζουμε σε αυτοπεποίθηση. Ο τρόπος που αντιδράσαμε μετά την ήττα από τους Ράπτορς δείχνει κάτι για εμάς. Πήραμε μία καλή νίκη, θα την απολαύσουμε, αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε στο επόμενο παιχνίδι με τους Κινγκς. Μία καλή ομάδα που χρειάζεται να είσαι συγκεντρωμένος 48 λεπτά για να την νικήσεις".

Κλείνοντας, ο Γιάννης τόνισε έπειτα από ερώτηση σχετικά με το πώς διαχειρίζεται αυτός και οι συμπαίκτες του τα συνεχόμενα παιχνίδια που υπάρχουν επειδή το πρόγραμμα είναι "σφιχτό" λόγω του κορονοϊού:

"Είναι δύσκολο να παίζουμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να το κάνουμε. Έχουμε παίξει πολλά παιχνίδια. Δεν είναι εύκολο για παίκτες που παίζουν +35 λεπτά, αλλά και γενικά για όλους, αλλά δεν είμαστε η μόνη ομάδα που το βιώνει.

Όλοι στο ΝΒΑ έχουν ίδιο πρόγραμμα και εμείς πρέπει απλώς να προσαρμοστούμε και να είμαστε έτοιμοι σωματικά και πνευματικά για τους αγώνες".

Δείτε το VIDEO με τις δηλώσεις του Αντετοκούνμπο:

TAGS NBA ΗΠΑ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ