EUROLEAGUE

Πονσαρνάου: "Δεν έπρεπε να μιλήσω για την κατάθλιψη, δεν είμαι ψυχολόγος"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ:ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Χάουμε Πονσαρνάου απολογήθηκε για το γεγονός πως πριν από μια βδομάδα δήλωσε ότι κάποιοι παίκτες γύρισαν από την καραντίνα, έχοντας κατάθλιψη. "Δεν έπρεπε να το κάνω, δεν είμαι ψυχολόγος" τόνισε χαρακτηριστικά.

Η Liga Endesa μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στην δράση για το φινάλε της σεζόν, με τους παίκτες και τους προπονητές να... συνηθίζουν την αθλητική ρουτίνα, μετά από δύο (και κάτι) μήνες στην καραντίνα. Την ώρα που όλοι μιλούσαν για το πόσο διαφορετικές ήταν οι πρώτες μέρες στα γήπεδα, ο Χάουμε Πονσαρνάου είχε αναφερθεί σε κρούσματα κατάθλιψης μεταξύ αθλητών. Μία δήλωση που "μάζεψε" μία βδομάδα μετά.

Ο προπονητής της Βαλένθια απολογήθηκε μέσω του RAC1 για όσα είπε σε πρώτο χρόνο, τονίζοντας πως δεν είναι ο καθ' ύλην αρμόδιος προκειμένου να τοποθετηθεί για ένα τόσο ευαίσθητο ζήτημα. "Έκανα λάθος με αυτές τις δηλώσεις. Δεν έπρεπε να μιλήσω για κατάθλιψη, γιατί είμαι προπονητής, ούτε ψυχολόγος ούτε ψυχίατρος. Είμαι ένας άνθρωπος που απλά είδε τους παίκτες επηρεασμένους από το γεγονός πως ήταν μακριά από το σπίτι και την οικογένειά τους" είπε χαρακτηριστικά στον ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Για να συνεχίσει, αναφερόμενος στο αγωνιστικό κομμάτι: "Το να είχαμε μια βδομάδα προετοιμασίας παραπάνω θα ήταν σημαντικό για όλους, αλλά καταλαβαίνω πως έπρεπε να έχουμε τελειώσει με τους αγώνες σε μια συγκεκριμένη ημερομηνία. Η Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα φαβορί, δεδομένου ότι έχουν το περισσότερο ταλέντο. Είναι όμως ένα τουρνουά αρκετά "ανοιχτό" για όλους, λόγω των συνθηκών κάτω από τις οποίες θα διεξαχθεί. Μπορεί κάποιες ομάδες να είναι σε καλή κατάσταση και να εκπλήξουν τις υπόλοιπες".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΒΑΛΕΝΘΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ