FIBA WORLD CUP

Αργεντινή: Έβαλαν μπασκέτα στο Προεδρικό Μέγαρο

Αργεντινή: Έβαλαν μπασκέτα στο Προεδρικό Μέγαρο
CASA ROSADA FACEBOOK

Το Προεδρικό Μέγαρο στο Μπουένος Άιρες της Αργεντινής, το περίφημο “Ροζ Σπίτι” ανέβασε μία μπασκέτα πρς τιμήν της πορείας των “γκαούτσος” στο Παγκόσμιο Κύπελλο!

Η Αργεντινή δεν κατάφερε να είναι ανταγωνιστική στον τελικό με την Ισπανία, ωστόσο είχε ήδη κερδίσει τις... εντυπώσεις, τον σεβασμό και το χειροκρότημα όλων, ειδικά των φιλάθλων της.

Το αργυρό μετάλλιο των "γκαούτσος"στον δρόμο της επιστροφής, είναι ένα σημαντικό έπαθλο 17 χρόνια μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002 (Ιντιανάπολις), αλλά ακόμα πιο σημαντική ήταν η... τιμή των Αργεντινών προς την ομάδα του Σέρχιο Ερνάντεθ.

Μία τέτοια και μάλιστα... ύψιστη, ήταν η μπασκέτα που τοποθετήθηκε σε περίοπτη θέση του Προεδρικού Μεγάρου, του ιστορικού κτιρίου “Casa Rosada”, που πέρα από πολιτική... στέγη, είναι γνωστό για την αρχιτεκτονική και την ροζ πρόσοψή του.

Εκεί, λοιπόν, ανέβηκε η μπασκέτα προς τιμήν της πορείας της ομάδας και, όπως είπε ο Γενικός Γραμματέας της προεδρίας της Αργεντινής Φερνάντο ντε Αντρέις, για να δηλώσει “την υπερηφάνεια, όχι μόνο για τη δεύτερη θέση αλλά και για την αποφασιστικότητα και την υποδειγματική συμπεριφορά των παικτών”.

Photo Credits: Casa Rosada, Facebook

TAGS FIBA WORLD CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ