ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ

Αρμάνι Μιλάνο: Ο Ντιλέινι υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο γόνατο, εκτός για 4 εβδομάδες

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι με την Αρμάνι Μιλάνο
Ο Μάλκολμ Ντιλέινι με την Αρμάνι Μιλάνο OLIMPIA MILANO OFFICIAL TWITTER ACCOUNT

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, υποβλήθηκε την Τετάρτη (3/3) σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται ξανά σε τέσσερις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως θα χάσει το υπόλοιπο της regular season.

Ο Μάλκολμ Ντιλέινι, ταλαιπωρείται εδώ και αρκετό καιρό (από τον Σεπτέμβριο) από έναν τραυματισμό στο γόνατο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε σε αναμέτρηση για το ιταλικό σούπερ καπ, με τον ίδιο μάλιστα να πηγαίνει στο Μόναχο, προκειμένου να επισκεφθεί έναν εξειδικευμένο ιατρό και να υποβληθεί εκ νέου σε εξετάσεις.

Την Τετάρτη (3/3) λοιπόν, υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στο αριστερό του γόνατο του, στο Μιλάνο, με την επέμβαση να την πραγματοποιεί ο Δρ. Ντανιέλε Κασαλίνι, από το ιατρικό προσωπικό της ομάδας της Αρμάνι.

Όσο για την κατάσταση της υγείας του παίκτη, θα επανεκτιμηθεί ξανά σε τέσσερις εβδομάδες, πράγμα που σημαίνει πως φαίνεται να χάνει το υπόλοιπο της regural season, με την Αρμάνι να έχει ως στόχο, ειναι να ειναι απολύτως έτοιμος για τα playoffs.

Έτσι, αναμένεται να χάσει το αποψινό παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (3/3), αλλά και τα επόμενα με Ζάλγκιρις (5/3), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (11/3), Μπαρτσελόνα (19/3), Μπασκόνια (26/3), Ερυθρό Αστέρα (30/3), ενώ αναμένεται να χάσει και το ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ, για την 33η αγωνιστική της EuroLeague (1/4).

Photo Credits: Olimpia Milano Official Twitter Account

TAGS ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ EUROLEAGUE ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ