ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Τέλος ο Αθηναίου από το Περιστέρι

Ο Γιάννης Αθηναίου με τη φανέλα του Περιστερίου
Ο Γιάννης Αθηναίου με τη φανέλα του Περιστερίου EUROKINISSI

Παρελθόν αποτελεί από το Περιστέρι ο Γιάννης Αθηναίου όπως ενημέρωσε ο σύλλογος μέσω ανακοίνωσής του, με το συμβόλαιο του διεθνή γκαρντ να λύνεται με κοινή συναίνεση.

Ο Γιάννης Αθηναίου δεν είναι πλέον παίκτης του Περιστερίου. Με μία λιτή ανακοίνωση, οι "Πρίγκιπες" ανακοίνωσαν την λύση του συμβολαίου του διεθνή γκαρντ, ευχόμενοι καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ο Αθηναίου είναι ο δεύτερος Έλληνας παίκτης που αποχωρεί μεσούσης της σεζόν από την ομάδα μετά τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη, ο οποίος επίσης έμεινε ελεύθερος πριν μερικές ημέρες και στην συνέχεια συμφώνησε με τον Ιωνικό BC.

Η αποχώρηση του Αθηναίου πρακτικά ανοίγει πλέον τον δρόμο και για την επιστροφή του Βαγγέλη Μάντζαρη στην ομάδα, με τον έμπειρο γκαρντ να βρίσκεται κοντά σε συμφωνία και να προαναγγέλλει με ένα post στο Instagram ότι βρίσκεται στον... δρόμο του γυρισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον Γιάννη Αθηναίου:

"Η ΚΑΕ Περιστέρι ανακοινώνει, την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Γιάννη Αθηναίου και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ