ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

Αθηναίου: "Προχωράμε σύμφωνα με την εξέλιξη της πανδημίας"

Αθηναίου: "Προχωράμε σύμφωνα με την εξέλιξη της πανδημίας"

Στις ιδιαιτερότητες της σεζόν, εξαιτίας της πανδημίας που συνεχίζει να καλπάζει, αναφέρθηκε ο γκαρντ του Περιστερίου, Γιάννης Αθηναίου.

Όπως οι περισσότερες ομάδες, έτσι και το Περιστέρι ξεκίνησε την Τρίτη (18/8) την προετοιμασία του για τη σεζόν 2020/21. Μια σεζόν... ιδιαίτερη, με τον Γιάννη Αθηναίου να παραδέχεται στην ιστοσελίδα της ομάδας των δυτικών προαστίων πως άπαντες θα προχωρήσουν φέτος ακολουθώντας την εξέλιξη της πανδημίας που έχει πλήξει τον παγκόσμιο πληθυσμό από τον περασμένο Φεβρουάριο κι έπειτα.

" Είναι μια περίεργη χρονιά η φετινή, καθώς από πέρυσι στις σκέψεις όλων κυρίαρχο ρόλο παίζει η πανδημία του κορωνοϊού. Είναι κάτι πρωτόγνωρο, δεν το έχουμε ξαναζήσει, είναι μια πανδημία και προσπαθούμε να δούμε όλοι πως θα την αντιμετωπίσουμε, προκειμένου να είμαστε πιο ασφαλείς και πιο σίγουροι γι’ αυτά που κάνουμε" ήταν τα λόγια του έμπειρου γκαρντ, που συνέχισε λέγοντας ότι: " Ξεκινήσαμε μια καινούργια προσπάθεια, θεωρώ θα είναι μια πολύ δύσκολη χρονιά απ’ όλες τις απόψεις, καθώς όπως έχω πει θα προχωράμε με βάση την εξέλιξη της πανδημίας, μη γνωρίζοντας που θα καταλήξει όλο αυτό και έτσι και εμείς θα προσπαθούμε να γινόμαστε μέρα καλύτεροι για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα, το κύπελλο, αλλά και το Basketball Champions League. Είμαι πολύ αισιόδοξος, καθώς λίγο πολύ γνωρίζω όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την ομάδα, υπάρχει μεγάλη εμπειρία και ταλέντο. Σίγουρα θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στην προπόνηση, αλλά και στα παιχνίδια".

Πηγή: PeristeriBC.gr

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ