ΗΡΑΚΛΗΣ

Αθώος ο Ηρακλής για την περίπτωση Χάγκινς

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή, Τζος Χάγκινς
Ο Αμερικανός γκαρντ του Ηρακλή, Τζος Χάγκινς EUROKINISSI

Αθωώθηκε η ΚΑΕ Ηρακλής από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, για την υπόθεση της συμμετοχής του Αμερικανού γκαρντ, Τζος Χάγκινς, στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Ανησυχία τέλος στον Ηρακλή, καθώς το Μονομελές Δικαιοδοτικό Όργανο του ΕΣΑΚΕ (αθλητικός δικαστής) αποφάσισε την αθώωση του Γηραιού για την υπόθεση της συμμετοχής του Τζος Χάγκινς στην εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ιωνικό.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ "Το ΜΔΟ απεφάνθη ότι δεν συντρέχει περίπτωση επιβολής της προβλεπόμενης στο άρθρο 72 παρ. 2 του Κανονισμού Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας 2020-2021 πειθαρχικής ποινής σε βάρος της εγκαλούμενης «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. Κ.Α.Ε. HΡΑΚΛΗΣ 2017)» για αντικανονική συμμετοχή του αθλητή της Joshua Akeem HAGINS στον αγώνα Πρωταθλήματος Καλαθοσφαίρισης της Α1 Εθνικής Κατηγορίας της αγωνιστικής περιόδου 2020-2021 εναντίον της ομάδας «ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΙΩΝΙΚΟΣ BASKET K.A.E.)», που διεξήχθη στο γήπεδο «ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ» στις 28-2-2021".

Έτσι, η ΚΑΕ Ηρακλής δεν θα έχει κάποια ποινή, με αποτέλεσμα να συνεχίζει στη Stoiximan Basket League με 22 βαθμούς και με ρεκόρ 6-10. Αυτή τη στιγμή οι κυανόλευκοι έχουν δύο νίκες περισσότερες από την Λάρισα και από το Μεσολόγγι που βρίσκονται στον πάτο της βαθμολογίας με ρεκόρ 4-12.

TAGS ΗΡΑΚΛΗΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE ΕΣΑΚΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ