ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αυστραλία: Παραιτήθηκε ο Μπρετ Μπράουν

Philadelphia 76ers head coach Brett Brown watches his team play against the Washington Wizards during the second half of an NBA basketball game Wednesday, Aug. 5, 2020 in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis)
Philadelphia 76ers head coach Brett Brown watches his team play against the Washington Wizards during the second half of an NBA basketball game Wednesday, Aug. 5, 2020 in Lake Buena Vista, Fla. (AP Photo/Ashley Landis) AP

Ο Μπρετ Μπράουν ανακοίνωσε την παραίτησή του από τον πάγκο της Αυστραλίας, η οποία βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο.

Ο Μπρετ Μπράουν ήταν, τυπικά, προπονητής της Αυστραλίας για πάνω από έναν χρόνο. Πριν ωστόσο προλάβει να καθίσει έστω σε έναν αγώνα στον πάγκο της ομάδας, παραιτήθηκε!

Ο έμπειρος τεχνικός ανακοίνωσε ότι δεν θα μπορέσει να καθίσει στον πάγκο των "Μπούμερς" στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, αφού δεν μπορεί να δεσμευτεί για κάτι τέτοιο.

Ο Μπράουν προσελήφθη στην συγκεκριμένη θέση μετά το τέλος του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2019, λόγω και της σχέσης του με τον Μπεν Σίμονς, τον οποίο είχε υπό τις οδηγίες του στους Σίξερς, για να οδηγήσει την Αυστραλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2020. Μετά την απόλυσή του ωστόσο από την Φιλαντέλφεια και την μετάθεση των αγώνων για το 2021, ο Αμερικανός τεχνικός θεώρησε ότι δεν μπορεί πλέον να δεσμευτει με τους "Μπούμερς", παρά την αρχική τοποθέτηση των Αυστραλών ότι δεν θα υπήρχε πρόβλημα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NBA ΗΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ