ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN

BCL: Η Στρασμπούρ κράτησε όρθιο το Περιστέρι στη μάχη της πρόκρισης

Ο Πέτεγουεϊ δίνει το χέρι του στον Καράμπελα στο Περιστέρι - Ρίτας
Ο Πέτεγουεϊ δίνει το χέρι του στον Καράμπελα EUROKINISSI

Η Στρασμπούρ κέρδισε τη Ρίγα στη δεύτερη παράταση και κράτησε ζωντανό το Περιστέρι στη μάχη πρόκρισης στους "16" του Basketball Champions League.

Αυτό που περίμενε πώς και πώς το Περιστέρι, έγινε. Η Στρασμπούρ κέρδισε εντός έδρας τη Ρίγα και έδωσε στην ελληνική ομάδα το δικαίωμα να διεκδικήσει την πρόκριση την τελευταία αγωνιστική επί λετονικού εδάφους.

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα που κρίθηκε στη δεύτερη παράταση, η Στρασμπούρ πανηγύρισε στο τέλος (101-94) χάρη στους 31 πόντους του Μπόνζι Κόλσον, με το Περιστέρι να ξέρει πως πήρε... παράταση ζωής για την πρόκριση στους "16" του Basketball Champions League -σε περίπτωση διπλού, η ιστορία τελείωνε απόψε.

Πλέον, η ελληνική ομάδα χρειάζεται τη νίκη επί της Ρίγα την τελευταία αγωνιστική (το παιχνίδι θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου) με +4 προκειμένου να πάρει αυτή το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Η ανάγκη για κάλυψη της συγκεκριμένης διαφοράς προκύπτει από το γεγονός πως στον αγώνα του α' γύρου στο "Ανδρέας Παπανδρέου", η Ρίγα είχε επιβληθεί με 84-81.

TAGS ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ BWIN BASKETBALL CH. LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ