ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: "Εύκολη η απόφαση το αν θα μείνω στον Παναθηναϊκό"

Ο Μάριο Χεζόνια στην πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό
Ο Μάριο Χεζόνια στην πρώτη του προπόνηση με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Την επιθυμία του να μείνει στον Παναθηναϊκό και μετά από το τέλος της σεζόν 2020/21 αποκάλυψε στην εκπομπή "Τζάμπολ" της ΕΡΤ ο Μάριο Χεζόνια (VIDEO).

Δεν ήρθε στον Παναθηναϊκό απλά για να τελειώσει τη σεζόν κι ας λέει η Μπαρτσελόνα ότι τα δικαιώματά του θα γυρίσουν σε εκείνη το καλοκαίρι. Ο Μάριο Χεζόνια ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να μείνει για πολλά χρόνια στους πράσινους, στην αγαπημένη του ομάδα, αρκεί να εξελιχθούν τα πράγματα όπως τα έχει εκείνος στο μυαλό του και όλοι να είναι ευχαριστημένοι. Ο ίδιος, οι πρωταθλητές Ελλάδας και φυσικά οι Καταλανοί.

Προς το παρόν, πάντως, ο Χεζόνια δεν σκέφτεται το μέλλον αλλά το παρόν και το αυριανό ματς για την 27η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague με αντίπαλο τη Μπαρτσελόνα (2/3 στις 21:00), στον οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, την οποία όπως δήλωσε στην εκπομπή "Τζάμπολ" της ΕΡΤ θέλει να φοράει και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

"Δεν περίμενα τέτοια υποδοχή με το lockdown και τα μέτρα που πρέπει να τηρούνται. Κατάλαβα αμέσως την τρέλα που υπάρχει στο κλαμπ! Ευχαριστώ τον προπονητή και την ομάδα που δεν ήταν σκληροί μαζί μου. Ήθελα να παίξω και με την Άλμπα και με τον Άρη. Για εμένα είναι μια εύκολη απόφαση το να μείνω και του χρόνου στον Παναθηναϊκό, αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα στο μπάσκετ και στις business, δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, θα δούμε, θα πρέπει να ακούσω όλες τις προτάσεις, θα δούμε τους επόμενους μήνες. Θα μιλήσω κι εγώ και οι άνθρωποι που με εκπροσωπούν" ήταν τα λόγια του Κροάτη περιφερειακού.

"Από το 2011 υποστηρίζω τον Παναθηναϊκό, είχα πάει στους οπαδούς σε έναν αγώνα στη Μπαρτσελόνα και πανηγύρισα με εκείνους. Όλα ξεκίνησαν από εκεί" πρόσθεσε ο Χεζόνια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ