ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χεζόνια: "Θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος, μακάρι να έρθει ο κόσμος στο γήπεδο"

Ο Μάριο Χεζόνια στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό
Ο Μάριο Χεζόνια στο ντεμπούτο του με τον Παναθηναϊκό EUROKINISSI

Σίγουρος πως σε λίγους μήνες θα μιλάει ελληνικά, ο Μάριο Χεζόνια ανέλαβε την ευθύνη που τον αναλογεί για την εντός έδρας ήττα του Παναθηναϊκού από τη Μπαρτσελόνα.

Για την πρώτη του εμφάνιση μετά από έξι μήνες, για την απόδοσή του απέναντι στην πρώην ομάδα του, αλλά και για το μέλλον μίλησε ο Μάριο Χεζόνια, που εξήγησε μετά από την εντός έδρας ήττα από τη Μπαρτσελόνα για την 27η αγωνιστική της EuroLeague πως σε τρεις μήνες θα έχει μάθει ελληνικά.

"Μέρος της ήττας μου ανήκει, φταίω. Είχα ξεχάσει πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στη EuroLeague. Ήταν έντονο επειδή αντιμετώπισα την πρώην ομάδα μου. Έπαιξα μετά από έξι μήνες και δεν είχα ανάσες, τα πράγματα τελικά πήγαν καλά για εμένα, όχι όμως και για την ομάδα. Ο κόσμος με κάνει να νιώθω σαν στο σπίτι μου. Μακάρι να έρθει στο γήπεδο. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει η απόδοσή μου, με νοιάζει η ομάδα, να είναι ψηλά. Ο προπονητής κάνει καταπληκτική δουλειά και θα είμαστε δύσκολος αντίπαλος μέχρι το τέλος. Και σε τρεις μήνες θα μιλάω ελληνικά, το υπόσχομαι, έλα, εγώ είμαι πολύ δυνατός" ήταν τα λόγια του Κροάτη περιφερειακού.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ