ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χωρίς Σάικς - Παπαπέτρου η προπόνηση του Παναθηναϊκού, θα είναι έτοιμοι για τη Φενέρμπαχτσε

Χωρίς Σάικς - Παπαπέτρου η προπόνηση του Παναθηναϊκού, θα είναι έτοιμοι για τη Φενέρμπαχτσε
EUROKINISSI

Επιπόλαιοι είναι οι τραυματισμοί των Σάικς - Παπαπέτρου που θα αγωνιστούν στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε, στο οποίο όλα δείχνουν ότι θα παίξει και ο Λευτέρης Μποχωρίδης που συμμετείχε σήμερα (18/10) στην προπόνηση των πράσινων.

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Φενέρμπαχτσε, για την πέμπτη αγωνιστική της EuroLeague 2020/21, έχει ξεκινήσει όμως ο Κίφερ Σάικς και ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμειναν την Κυριακή (15/10) εκτός προπόνησης για προληπτικούς λόγους.

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέστη κάκωση στη φτέρνα στο φινάλε της πρώτης περιόδου του αγώνα με τη Μπαρτσελόνα, ενώ ο Έλληνας φόργουορντ έχει ένα χτύπημα στα πλευρά. Δεν πρόκειται, πάντως, για σοβαρά προβλήματα με τον Γιώργο Βόβορα να τους περιμένει για τον αγώνα με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης το βράδυ της Πέμπτης (22/10) στις 21:00.

Όλα δείχνουν ότι απέναντι στη Φενέρμπαχτσε ο Παναθηναϊκός θα έχει και τον Λευτέρη Μποχωρίδη, που μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του από την θλάση που τον ταλαιπώρησε. Ο έμπειρος γκαρντ συμμετείχε στο πρόγραμμα της Κυριακής, που ήταν πάντως πιο χαλαρό και αν δεν υπάρξει... πισωγύρισμα, θα βρεθεί στη δωδεκάδα των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ