EUROLEAGUE

Χωρίς θεατές οι εντός έδρας αγώνες της ΤΣΣΚΑ και της Χίμκι

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΤΣΣΚΑ και η Χίμκι θα δώσουν τους επόμενους αγώνες τους χωρίς παρουσία φιλάθλων στο γήπεδο όπως αποφάσισε ο κυβερνήτης της Μόσχας, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού στην περιοχή.

Η ΤΣΣΚΑ και η Χίμκι δεν μπορούν να υπολογίζουν πλέον στην στήριξη των φιλάθλων τους στους εντός έδρας αγώνες τους. Όχι για το επόμενο χρονικό διάστημα τουλάχιστον.

Σύμφωνα με ρωσικά δημοσιεύματα, ο κυβερνήτης της Μόσχας, Αντρέι Βορόμπιοβ, ανακοίνωσε ότι από αυτή την εβδομάδα δεν θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στους αγώνες που θα γίνονται στην Μόσχα ως μέτρο προστασίας για τον κορονοϊό για τουλάχιστον τις επόμενες δύο εβδομάδες και... βλέπουμε.

"Είναι ένα μέτρο που έπρεπε να παρθεί και θα ισχύει προσωρινά μέχρι να μειωθούν τα κρούσματα σε επίπεδο που θα είναι ικανοποιητικό. Έπρεπε να το πάρουμε. Το βασικό είναι η υγεία του κόσμου" δήλωσε σχετικά ο Υπουργός Αθλητσμού της περιοχής της Μόσχας, Ρόμαν Τερυούσκοβ σχολιάζοντας το γεγονός.

Υπενθυμίζεται ότι η Χίμκι χτυπήθηκε όσο λίγες ομάδες στην EuroLeague απο τον κορονοιό έχοντας 5 επιβεβαιωμένα κρούσματα, ενώ τέσσερα κρούσματα είχε η ΤΣΣΚΑ.

TAGS EUROLEAGUE VTB LEAGUE ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ ΧΙΜΚΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ