NBA

Δεν θέλει να αποσυρθεί ο Πάου Γκασόλ, ελπίζει πως θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Δεν θέλει να αποσυρθεί ο Πάου Γκασόλ, ελπίζει πως θα παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Fake news χαρακτήρισε τον σενάριο που τον θέλει μαζί με τον Μαρκ στη Μπαρτσελόνα ο Πάου Γκασόλ, που δήλωσε ότι θέλει να παίξει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. "Τον επόμενο ένα, ενάμισι μήνα η απόφασή μου" είπε στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Στα 40 του χρόνια, ο Πάου Γκασόλ έχει να παίξει ανταγωνιστικό μπάσκετ από τη σεζόν 2017/18. Την περίοδο 2018/19 είχε 30 συμμετοχές με τους Σπερς και τους Μπακς, την περασμένη χρονιά έμεινε εκτός εξαιτίας τραυματισμών και τώρα προσπαθεί να καταλάβει αν μπορεί να γυρίσει στα παρκέ με στόχο να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες τους Τόκιο και στη συνέχεια να αποσυρθεί.

"Τον επόμενο ένα, ενάμισι μήνα θα καταλάβω αν μπορώ να είμαι ξανά ανταγωνιστικός. Στόχος μου είναι να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο για ακόμα μία σεζόν και να βρεθώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο" δήλωσε ο Πάου στο Ισπανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (EFE), πριν χαρακτηρίσει fake news το σενάριο που τον θέλει να φοράει μαζί με τον Μαρκ Γκασόλ τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Ο Γκασόλ έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2001 έως το 2019 και σε 1226 αγώνες κανονικών περιόδων είχε 17 πόντους από 51% στο δίποντο, 37% στο τρίποντο και 75% στις βολές, μαζί με 9.2 ριμπάουντ, 3.2 ασίστ και 1.6 μπλοκ ανά 33.4 λεπτά συμμετοχής.

TAGS NBA ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ