ΜΠΑΣΚΕΤ

Διαγόρας Δρυοπιδέων: Παραχωρεί τη θέση του στο επόμενο πρωτάθλημα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΔΡΥΟΠΙΔΕΩΝ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το δικαίωμα να συμμετάσχει στη Basket League της σεζόν 2020/21 θα έχει όποιος πάρει τη θέση που κέρδισε στα παρκέ ο Διαγόρας Δρυοπιδέων.

Παρά το γεγονός ότι η διοίκηση της ομάδας είχε διαψεύσει κατηγορηματικά το δημοσίευμα του Sport24.gr που έλεγε στις 26/5 ότι " ο Διαγόρας Δρυοπιδέων λέει όχι στη Basket League" , η ομάδα που αγωνίζεται της Κύθνου στο κλειστό του Αιγάλεω φαίνεται ότι βρίσκεται πλέον σε οριακό σημείο όσον αφορά την επιβίωσή της και τη συμμετοχή της στο επόμενο πρωτάθλημα.

Λίγες εβδομάδες μετά από τον επίσημο προβιβασμό στην πρώτη κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ, ο Γιαννούλης Καλλίλας δεν έχει καν σκεφτεί το ενδεχόμενο να συνεχίσει να επενδύσει με φόντο την Α1. Κάθε άλλο μάλιστα, καθώς η θέση του Διαγόρα Δρυοπιδέων βρίσκεται πλέον υπό παραχώρηση με τον πιθανό υποψήφιο επενδυτή να διατηρεί έτσι το δικαίωμα να συμμετάσχει στη Basket League 2020/21 από τη στιγμή που δόθηκε από τον ΕΣΑΚΕ διορία έως τις 30 Ιουλίου για την κατάθεση των απαραίτητων εγγράφων.

Ο Καλλίλας θα μείνει στο άθλημα, από διαφορετικό όμως πόστο και θα κυνηγήσει νέους στόχους καθώς με τον Διαγόρα, την ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του πέτυχε όσα μπορούσε να πετύχει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ