ΕΟΚ

Εκλογές ΕΟΚ: Νέα παράταση από το Πρωτοδικείο, βγαίνει Δευτέρα (12/4) η απόφαση

Φωτογραφία από την Ευελπίδων
Φωτογραφία από την Ευελπίδων EUROKINISSI

Το Πρωτοδικείο Αθηνών έδωσε νέα παράταση στην απόφαση που πρόκειται να πάρει για την προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, μεταθέτοντάς την για την Δευτέρα 12 Απριλίου.

Η ΕΟΚ θα έχει... δύο προσωρινούς Προέδρους για μερικές ακόμα ημέρες. Όπως ενημέρωσε το Πρωτοδικείο Αθηνών, η απόφασή του για την προσωρινή διοίκηση, που θα ανακοινωνόταν σήμερα (9/4) πήρε μετάθεση για την Δευτέρα (12/4).

Κάπως έτσι η η ΕΟΚ εξακολουθεί να έχει δύο προσωρινούς Προέδρους και δύο προσωρινές διοικήσεις. Μία με πρόεδρο τον Φάνη Χριστοδούλου και μία με τον Γιώργο Βασιλακόπουλο.

Υπενθυμίζεται ότι η πλευρά του Βαγγέλη Λιόλιου κάνει λόγο για αποχώρηση δίχως να έχει γίνει η ψηφοφορία από τον Γιώργο Βασιλακόπουλο και τον Αριστείδη Γολέμη, στηριζόμενη στο άρθρο 12-παράγραφος 16, ζητώντας την αντικατάσταση των δύο μελών της προσωρινής Διοίκησης από τον Βασίλη Ντάκουρη και τον Χρήστο Βασιλειάδη, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει άλλο αναπληρωματικό μέλος, καθώς έχουν ήδη αποχωρήσει οι Σωτήρης Κολοσούσας, Νίκος Φιλίππου και Γιάννης Αλεξόπουλος, έχοντας αντικατασταθεί από τους Μιχάλη Βακαλόπουλο, Γιάννη Καλαϊτζάκη και Δημήτρη Ρόζη.

Η πλευρά Βασιλακόπουλου υποστηρίζει όμως - έχοντας καταθέσει σχετικό έγγραφο - ότι το νόμιμο προσωρινό Διοικητικό Συμβούλιο είναι το δικό της , όπως προέκυψε την Τρίτη (6/4).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΕΟΚ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ