LIGA ENDESA

Εκτακτη μεταγραφή για τη Μούρθια μετά από το σοκ με τον Φράνκαμπ

Ο Κόνερ Φράνκαμπ πριν από το ντεμπούτο του με την Εθνική Γεωργίας
Ο Κόνερ Φράνκαμπ πριν από το ντεμπούτο του με την Εθνική Γεωργίας FIBA

Ο Κόνερ Φράνκαμπ, ο κορυφαίος παίκτης της Μούρθια, θα μείνει εκτός δράσης εξαιτίας τραυματισμού που υπέστη με τη φανέλα της Εθνικής Γεωργίας, με την ισπανική ομάδα να προχωρά στην απόκτηση του Αϊζάια Τέιλορ για να καλύψει το κενό του.

Η πρώτη του συμμετοχή στην Εθνική Γεωργίας δεν ήταν ευχάριστη. Ο Κόνερ Φράνκαμπ τραυματίστηκε στο γόνατο στο τρίτο και τελευταίο "παράθυρο" της προκριματικής φάσης του EuroBasket 2022, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους δύο μήνες ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα χωρίς χειρουργείο.

Ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε πέρυσι θραύση με τη φανέλα του Ρεθύμνου και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στην Α1, είχε 16.9 πόντους από 49% στο δίποντο, 38% στο τρίποντο και 87% στις βολές, μαζί με 2.3 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ ανά 26:47 σε 21 αγώνες της Μούρθια στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Φράνκαμπ έπαιξε μόλις ένα ματς με τη Γεωργία, αυτό απέναντι στη Σερβία (ήττα με 66-92), για να σκοράρει 10 πόντους από 4/7 δίποντα και 2/2 βολές σε 19:34.

Για να καλύψει το κενό του Φράνκαμπ, η ομάδα του Σίτο Αλόνσο απέκτησε τον Αμερικανό γκαρντ Αϊζάια Τέιλορ που αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στο Ισραήλ με τη Μακάμπι Ρισόν ΛεΖιόν και είχε 17 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 4.4 ασίστ ανά αγώνα.

Photo credits: FIBA

TAGS LIGA ENDESA ΙΣΠΑΝΙΑ EUROBASKET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ