ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έλις: "Σκυλομαχία το ματς με Μακάμπι"

Έλις: "Σκυλομαχία το ματς με Μακάμπι"

Ο σέντερ του Ολυμπιακού Οκτάβιους Έλις, μίλησε για το αυριανό ματς της 4ης αγωνιστικής της EuroLeague 2020-21 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, χαρακτηρίζοντάς το με μία μοναδική ατάκα.

Τα είπε όλα με μία μοναδική ατάκα ο σέντερ του Ολυμπιακού Οκτάβιους Έλις, ο οποίος στη Media Day, μία μέρα πριν το ματς του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, έδωσε έμφαση στις μία προς μία κατοχές και κυρίως στην άμυνα.

"Η άμυνά μας ήταν αυτή που άλλαξε το παιχνίδι. Δεν θέλαμε να χάσουμε, δεν θέλουμε να χάνουμε κανένα παιχνίδι. Όλα είχαν να κάνουν με την άμυνα. Εκεί επικεντρώνουμε την προσοχή μας.

Είναι ώθηση, αλλά ο στόχος μας είναι να βρεθούμε στην οκτάδα και να παλέψουμε για το Final 4. Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι για ένα παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι με την Μακάμπι, θα είναι μια σκυλομαχία. Έχουν χάσει 2 παιχνίδια και θέλουν να κερδίσουν τώρα. Το ίδιο θέλουμε να κάνουμε και εμείς».

Πρέπει να μείνουμε ενωμένοι σαν ομάδα και να κοιτάμε κατοχή με κατοχή. Η άμυνα παίζει πάντα τον πρώτο λόγο. Το θέμα είναι να παίξουμε ως ομάδα. Δουλεύω σκληρά για να βρίσκομαι σε αυτό το επίπεδο. Νιώθω πολύ καλά. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και θέλω να γίνομαι όλο και καλύτερος. Είμαι έτοιμος να αντιμετωπίσω τους ψηλούς της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Για έναν σέντερ όπως εμένα είναι πολύ ευχάριστο να έχω έναν συμπαίκτη σαν τον Σλούκα. Είναι πολύ ταλαντούχος με ευχέρεια στην ασίστ και μπορεί να κάνει ευτυχισμένους τους συμπαίκτες του", δήλωσε χαρακτηριστικά ο σέντερ των "ερυθρολεύκων".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ EUROLEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ