ΜΠΑΣΚΕΤ

Εντυπωσιακό ποδαρικό για Μπακς και Γιάννη στο νέο κλειστό

Εντυπωσιακό ποδαρικό για Μπακς και Γιάννη στο νέο κλειστό
AP PHOTO/MORRY GASH

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο ηγέτης των Μπακς στην άνετη φιλική νίκη επί των Μπουλς με 116-82, στο πρώτο τους παιχνίδι στο νεότευκτο Fiserv Forum. Ρεκόρ τριπόντων από τα "ελάφια" (VIDEO).

Οι Μπακς έκαναν την πρεμιέρα τους στο νεότευκτο Fiserv Forum τα ξημερώματα της Πέμπτης (4/10). Και φρόντισαν να προσφέρουν ένα χορταστικό σόου στους 16.507 θεατές που βρέθηκαν στο στάδιο. Τα ανανεωμένα "ελάφια" διέλυσαν τους Μπουλς 116-82, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να... σέρνει τον χορό (ως "τεσσάρι"), έχοντας 19 πόντους, 7/10 σουτ (1/2 τρίποντα), 4/10 βολές, 13 ριμπάουντ, 5 ασίστ και 1 λάθος σε 22'29''.

Ο Έρικ Μπλέντσο (16 πόντοι, 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ) ήταν επίσης εξαιρετικός, ενώ ο Κρις Μίντλετον πρόσθεσε άλλους 15 πόντους. Διψήφιο αριθμό πόντων σημείωσε στο ντεμπούτο του και ο Πατ Κόνατον (12 πόντοι, 4/6 τρίποντα), όπως και ο Τζον Χένσον (10) για το Μιλγουόκι, το οποίο παρουσίασε ένα τελείως διαφορετικό μπάσκετ με τον Μάικ Μπούντενχόλζερ στον πάγκο: συνεχής κυκλοφορία της μπάλας και τρίποντα. ΠΟΛΛΑ τρίποντα.

Επιχείρησαν εννέα τρίποντα πάνω από το ρεκόρ τους!

Συνολικά 45 τρίποντα επιχείρησαν οι Μπακς στο φιλικό με τους Μπουλς (έβαλαν 15), συνθλίβοντας το προηγούμενο ρεκόρ ομάδας (36) από την περσινή χρονιά. Από τους 16 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Μπούντενχόλζερ, μόνο ο Σαμπάζ Μουχάμαντ δεν επιχείρησε τρίποντο, σε μία επίθεση τελείως διαφορετική από αυτήν που είχαμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, οι Μπακς μοίρασαν και 28 ασίστ, ενώ έδειξαν και την ισχύ τους κάτω από τα καλάθια, μαζεύοντας 21 ριμπάουντ παραπάνω σε σχέση με το Σικάγο.

Στον αντίποδα, μικρή συμβολή στη νίκη των "ελαφιών" είχε ο Μπρουκ Λόπεζ, που πέτυχε 6 πόντους με 3/8 σουτ στην πρώτη του εμφάνιση με το Μιλγουόκι, ξεκινώντας βασικός μαζί με τους Αντετοκούνμπο, Μίντλετον, Μπλέντσο και Μπρόγκντον. Πολύ άστοχος ήταν και ο ρούκι Ντόντε ΝτιΒιτσέντζο, που είχε 2 πόντους με 1/9 σουτ (0/5 τρίποντα). Βέβαια, τι να πει και ο Τζαμπάρι Πάρκερ...

Ο πρώην παίκτης των Μπακς επέστρεψε ως αντίπαλος για πρώτη φορά στο Μιλγουόκι, ευστόχησε στο πρώτο του σουτ και έχασε τα επόμενα... 11, τελειώνοντας το παιχνίδι με 2 πόντους και 1/12! Από τους απογοητευτικούς Μπουλς ο μόνος που ξεχώρισε ήταν ο Μπόμπι Πόρτις, που έβαλε 17 πόντους με 7/15 σουτ. Διψήφιο αριθμό πόντων είχε επίσης και ο Κρις Νταν (10).

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Γιάννη Αντετοκούνμπο:


Photo credits: AP Photo/Morry Gash
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ