Με ανακοίνωσή της η ΕΟΚ γνωστοποίησε τον προβιβασμό ακόμα τεσσάρων ομάδων από την Γ' Εθνική στην Β' Εθνική για την σεζόν 2020/21, διορθώνοντας το προηγούμενο λάθος της.

Η ΕΟΚ αναγνώρισε το λάθος της. Έχοντας υποπέσει σε γκάφα όταν δεν προβίβασε από την Γ' Εθνική στην Β'ΕΘνική τους Αχαγιά '82 και ΑΠΑΣ τα Φανάρια και μετά τις αντιδράσεις που ακολούθησαν, αποφάσισε να ανακοινώσει τον προβιβασμό ακόμα τεσσάρων ομάδων.

ADVERTISING

Με ανακοίνωσή της, λοιπόν, γνωστοποίησε ότι η Αχαγιά 82' και ο ΑΠΑΣ τα Φανάρια, καθώς και οι ομάδες ΑΟΚ Χανιά και Κρόνος Αγίου Δημητρίου επίσης προβιβάζονται από την Γ' Εθνική κατηγορία Ανδρών στην Β' Εθνική κατηγορία ανδρών για την σεζόν 2020/21, ανεβάζοντας τον αριθμό των ομάδων στις 54. Παράλληλα, μειώθηκε ο αριθμός των ομάδων της Γ' Εθνικής από τις 68 ομάδες στις 64.

Έπειτα από αυτή την απόφαση, η ΕΟΚ αναμένεται να προβεί σε αντίστοιχη διόρθωση και στην Α2 κατηγορία Γυναικών, όπου επίσης υπάρχουν πολλές αντιδράσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τον προβιβασμό των τεσσάρων ομάδων στην Β' Εθνική:

ADVERTISING

"Στην σημερινή της (3/6), συνεδρίαση η Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΟΚ, κατόπιν επανεξέτασης της βαθμολογικής κατάταξης των 1ου και 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας Ανδρών,

αποφάσισε ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Β’ Εθνική κατηγορία Ανδρών για την αγωνιστική περίοδο 2020-21 αποκτούν και οι εξής ομάδες, πέραν όσων έχουν ήδη ανακοινωθεί: Α.Ο. ΑΧΑΓΙΑ 82., ΑΠΑΣ ΦΑΝΑΡΙΑ, ΑΟΚ ΧΑΝΙΑ και Γ.Σ. ΚΡΟΝΟΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ".